Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik elke week verrast met pakketjes en in het bijzonder nieuwe vegetarische producten! Vaak zitten hier hele mooie, duurzame producten óf guilty pleasures bij die ik graag met jullie wil delen. In deze unboxing deel ik mijn favoriete vega en vegan ontdekkingen. De producten (en diensten) die deze week mijn aandacht hebben getrokken zijn Kari’s crackers, de appstopper van Unplug technology, een filmabbonemt van cinetree, de groente en fruit pakketten van Fruize and Veggies, de sapjes van lifeberry en de popcorn van moonpop snacks!

Kari’s crackers
Kari’s crackers is een sociaal leer-werkbedrijf waar mensen worden begeleid om zichzelf te ontwikkelen en de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. De crackers die zij bakken zijn handgemaakt, veganistisch, biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Daarnaast zijn ze ook nog eens super vullend en lekker!

Unpluq technologie
Ook al zijn we super blij met alles wat technologie ons kan bieden, toch is een constante overload niet goed voor onze mentale gesteldheid en productiviteit. Studenten van de TU Delft hebben daarom Unpluq technology opgezet. Zij ontwikkelden een sleutelhanger die je in je telefoon kan pluggen om zo door jouzelf gekozen apps tijdelijk te blokkeren. Door deze fysieke handeling kom jij minder in de verleiding. Probeer het nu, of download hun e-book met handige tips om op een gezonde manier om te gaan met technologie.

Cinetree
Zin in een goede film, maar niet om de deur uit te gaan? Creëer je eigen thuisbioscoop met cinetree! Met een abonnement heb je toegang tot een wereldwijd filmaanbod met maatschappelijke thema’s. Dus geen dertien in een dozijn blockbusters, maar verassende en intrigerende films over belangrijke onderwerpen. Je kan het nu vrijblijvend twee weken gratis uitproberen.

 

Fruize and Veggies
Nu kan je ook super goedkoop groente en fruit bestellen zonder dat je hier helemaal voor naar de markt hoeft. Fruize and Veggies bezorgt namelijk verse producten door heel Nederland. Zij bieden een ruim assortiment met oog voor duurzaamheid en het tegengaan van voedselverspilling.

Lifeberry
100 procent pure bessen om jouw immuunsysteem een boost te geven, dat zit er in de sapjes van Lifeberry. De sapjes zijn op de website te koop in de varianten bosbes, framboos en bosbes, en bosbes en aardbei. Zoals je al ziet, speelt de bosbes de hoofdrol, omdat deze kleine bes ontzettend veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt!

Moonpop snacks
Wat is er een betere snack tijdens een filmavondje dan popcorn? Of je neemt het gewoon als tussendoortje natuurlijk. De popcorn van Moonpop snacks is er in de smaken farmers paprika, zoet en zout, en traditioneel met alleen zout. Deze zakjes maken een lekkere luchtige snack!

 

Ken jij deze producten al? Welke zou je wel willen proberen? Laat ons jouw mening weten in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen het graag!

 

Summary
Nieuwe vegetarische producten #75
Article Name
Nieuwe vegetarische producten #75
Description
Als blogger krijgen wij veel pakketjes toegestuurd. Hier delen wij onze favoriete vegetarische producten die zeker de moeite waard zijn!
Author