Pure Leaf: ijsthee met vers getrokken thee
Isabel Boerdam

Pure Leaf: ijsthee met vers getrokken thee

donderdag 13 augustus 2015
Ken je dat? Dat je je koelkast open doet en denkt JA daar heb ik zin in? Als het gaat om drinken heb ik dat eigenlijk veel te weinig. Ik drink de hele dag door thee, bruisend water, misschien een kopje koffie of een glas limonade, maar verder weinig spannends. Ik houd eigenlijk niet zo van frisdrank, totdat ik deze zomer Pure Leaf ontdekte: ijsthee gemaakt met vers getrokken thee, niet te zoet en zonder conserveermiddelen of kunstmatige smaak- en kleurstoffen. JA, daar word ik dus wel blij van!

Pure Leaf ijsthee
Pure Leaf is een nieuwe verfrissende ijsthee gemaakt met vers getrokken thee. Deze soort ijsthee is al erg populair in de Verenigde Staten en in Canada, en speelt in op de vraag naar authentieke producten met meer natuurlijke ingrediënten. Pure Leaf bevat dan ook geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen en wordt deels gezoet met stevia. Hierdoor bevat de frisdrank minder dan 20 calorieën per 100 milliliter, waar ik dan ook alweer een stuk blijer van word.

Echte thee
Pure Leaf ijsthee wordt daadwerkelijk gemaakt met speciaal geselecteerde theeblaadjes die geschikt zijn om een lekkere ijsthee van te trekken. Bovendien heeft de thee het Rainforest Alliance Certified keurmerk, wat betekent dat de thee afkomstig is van plantages waar wordt gewerkt volgens duidelijk vastgestelde criteria op het gebied van een optimale bescherming van het milieu, goede arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden voor de theeplukkers, en een goede leefomgeving voor hun families. Kwaliteit dus, zowel voor ons als voor de theeplukkers.

Verkrijgbaarheid
Pure Leaf ijsthee is verpakt in ideale meeneemflesjes van 500 milliliter en daarmee een perfecte dorstlesser voor thuis, onderweg of in het park. Door de perfecte lichtzoete balans en de pure smaak van thee is het wat mij betreft een geweldig fris en verantwoord zomerdrankje. Pure Leaf is verkrijgbaar in vier smaken: Lemon (persoonlijke favoriet), Mint, Peach (persoonlijke favoriet) en Rasberry, en ijskoud natuurlijk het allerlekkerst. De vier smaken zijn te koop bij Albert Heijn voor € 1,29 en buiten de supermarkt ondermeer bij AH to go en Shell. Met Pure Leaf kom je de zomer wel door!

Pure Leaf ijsthee, www.pureleaf.nl

Ben jij benieuwd geworden naar dit product? Ga je het ook proberen of ken je het? Laat me jouw mening weten via Facebook, Twitter of in een reactie. Ik hoor het heel graag!

3 Reacties

Klinkt heerlijk! Ik maak zelf zo nu en dan ijsthee van verse munt of van jasmijnthee, maar ik heb het perfecte recept nog niet gevonden ;-). Ik be dan ook heel benieuwd naar de muntthee, misschien kan ik er ook wat lekker inspiratie uit opdoen :-)!

12:17 19 januari 2024

Dag Lies, bedankt voor de leuke en enthousiaste reactie! De drie winnaars zijn zojuist bekend gemaakt op Facebook. Tot slot heb ik een leuke uitnodiging voor jullie! Op zondag 6 september organiseert De Hippe Vegetarier een waanzinnige lunch in samenwerking met sterrenrestaurant &Samhoud Places! Er zijn nog kaartjes beschikbaar. Hier lees je er alles over: https://www.dehippevegetarier.nl/uitnodiging-verjaardag.../ - Een feestje dat je niet wilt missen! :-)

12:17 19 januari 2024

Ik heb de muntsmaak ergens kunnen proberen; erg lekker. Was eerst sceptisch want gaat toch echt niks boven van echte munt getrokken thee (met een drupje honing) maar ik was echt verrast over de kwaliteit! Buiten het feit dat het natuurlijk ook erg belangrijk is dat een product fair geproduceerd wordt is smaak natuurlijk het allerbelangrijkste om mee te beginnen. Ben ook zeer benieuwd naar de andere smaken maar zoals je begrijpt wederom sceptisch omdat fruitthee meestal erg chemisch smaakt! Niet aan mij besteed de meeste fruittheetjes of ice-teas! Kortom; kom maar op, ik ga de smaakuitdaging graag aan :-)

12:17 19 januari 2024

Dag Inge, bedankt voor de leuke en enthousiaste reactie! De drie winnaars zijn zojuist bekend gemaakt op Facebook. Tot slot heb ik een leuke uitnodiging voor jullie! Op zondag 6 september organiseert De Hippe Vegetarier een waanzinnige lunch in samenwerking met sterrenrestaurant &Samhoud Places! Er zijn nog kaartjes beschikbaar. Hier lees je er alles over: https://www.dehippevegetarier.nl/uitnodiging-verjaardag.../ - Een feestje dat je niet wilt missen! :-)

12:17 19 januari 2024

Ik ben benieuwd naar de Raspberry smaak. En die zou ik delen met mijn lieve vriend ^_^

12:17 19 januari 2024

Dag Kimberley, bedankt voor de leuke en enthousiaste reactie! De drie winnaars zijn zojuist bekend gemaakt op Facebook. Tot slot heb ik een leuke uitnodiging voor jullie! Op zondag 6 september organiseert De Hippe Vegetarier een waanzinnige lunch in samenwerking met sterrenrestaurant &Samhoud Places! Er zijn nog kaartjes beschikbaar. Hier lees je er alles over: https://www.dehippevegetarier.nl/uitnodiging-verjaardag.../ - Een feestje dat je niet wilt missen! :-)

12:17 19 januari 2024

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.