Print Friendly, PDF & Email

Wat waren dit een leuke spannende weken! Op 23 september lanceerde ik samen met BioToday de PRODUCT CHALLENGE waarin we op zoek gingen naar een nieuw, uniek, creatief en bovenal lekker product voor in het BioToday assortiment. Inmiddels zijn we bijna een maand verder, hebben we ongelofelijk veel leuke en inspirerende inzendingen mogen ontvangen en heb ik samen met een panel van experts de top 3 mogen selecteren… Lees hier wie dat zijn!

Onze criteria
Het was niet gemakkelijk om samen met de CEO van BioToday, de kwaliteitspecialist, de New Product Developer en Ralph Geerts van RAVANELLO tot een unaniem besluit te komen met zóveel inspirerende inzendingen. Maar we zijn eruit gekomen! En wel met de volgende richtlijnen waarbinnen het product verwezenlijkt moet kunnen worden:

  • Het product past bij het merk en de doelgroep van BioToday
  • Het product bestaat nog niet als zodanig binnen het assortiment van BioToday
  • Het product moet lekker zijn (!)
  • Het product kan gerealiseerd worden vrij van toegevoegde geraffineerde suikers
  • Het product is haalbaar en realiseer om te maken
  • Het product moet passen binnen de huidige trends

Ik wil iedereen die meegedaan heeft en goede ideeën heeft ingestuurd ontzettend bedanken. BioToday en ik zijn vereerd met zoveel inzendingen en leuke reacties! Maar we moesten er 3 selecteren, dus lees snel verder…

Onze top 3
Met veel plezier maak ik bekend dat dit de top 3 is die nog steeds kans maakt om opgenomen te worden in het assortiment van BioToday én om die mooie prijs te winnen van BioToday producten voor een half jaar ter waarde van 500 euro!

  • Anne met haar granola met bananenbrood-smaak
  • Inge met haar herfstige pumpkin spice spread
  • Suzan met haar verantwoorde noodles to go

GEFELICITEERD DAMES!

De keuze is nu aan jou!
Dit zijn allemaal producten die ik zelf dolgraag terug zou zien in het schap… ik kan niet wachten op ze in levende lijve te proeven! Maar dat kan er maar eentje zijn en die keuze laten we aan jou! Het ligt nu in jouw handen om het product te kiezen dat jij graag in het assortiment van BioToday terug ziet. Dus breng je stem uit vóór 1 november! Op 2 november wordt de winnaar bekend gemaakt… Ik kan niet wachten!

STEMMEN DOE JE VIA DEZE LINK!

Dus stem en stay tuned! Tot 2 november!

Liefs,
Isabel

img_2350

Summary
Stem op jouw favoriete nieuwe BioToday product!
Article Name
Stem op jouw favoriete nieuwe BioToday product!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!