...

Kookboek: 7 minuten in de keuken VEGGIE

door | 3 okt 2019 | In mijn keuken, Kookboeken, Vegetarisch

Print Friendly, PDF & Email

We hebben goed nieuws voor jullie! De ‘7 minuten in de keuken’-reeks is weer een kookboek rijker. Ditmaal met het 7 minuten in de keuken – Veggie boek, geschreven door Ingrid Bernard. Ingrid is haar hele leven al vegetariër en vindt groenten heerlijk om te eten en te bereiden. Naast haar blog ‘Bidule et Cocotte’ waar zij simpele, lekkere en makkelijke recepten met ons deelt, is zij aan de slag gegaan met dit kookboek. Vandaag vertellen wij jullie meer over ‘7 minuten in de keuken – Veggie’!

7 minuten in de keuken – Veggie
Veggie is dus het nieuwe boek in de ‘7 minuten in de keuken’-reeks. In dit boek vind je 30 heerlijke en vegetarische recepten. Allemaal met een voorbereidingstijd van slechts 7 minuten! Ideaal, want je hebt niet altijd de tijd om uren in de keuken te staan. De maaltijden vallen voornamelijk in de categorie ‘avondeten’ en zijn lekker, gezond en gevarieerd. Wij zien pasta’s, salades, hartige taarten en nog veel meer. Mmm!

Recepten
In veel kookboeken worden de recepten duidelijk onderverdeeld in categorieën. In Veggie is dat niet zo. In dit kookboek gaat het maar om één ding: de groenten laten stralen! In elk recept zijn het de groenten die de hoofdrol spelen. Dit wordt nogmaals duidelijk achterin het boek, in het ingrediëntenregister. Waarin je onder elk soort groente één of meerdere recepten vindt die deze groente bevatten.

Lay-out
De lay-out van dit boek past volledig bij het doel van de ‘7 minuten in de keuken’-reeks: lekker, leuk en simpel. En heel erg kleurrijk! Ieder recept bevat een simpele maar mooie foto van het gerecht. Daarnaast is er een foto toegevoegd met het gerecht ‘ontleed’. Zo weet je precies waarmee je gaat koken! De meeste recepten zijn voor 2 tot 4 personen en de bereiding kost altijd minder dan 7 minuten. De kooktijd daarentegen kan wat langer duren. Tot slot wordt er bij elk recept aangegeven of iets glutenvrij, vegan of vegetarisch is. Best handig!

Al met al…
… is dit een handig boekje om in je boekenkast te hebben! De gerechten zijn simpel, lekker en voedzaam en zitten bomvol groente. Fijn voor als je een drukkere periode in gaat en toch goed voor jezelf wilt blijven zorgen.

Benieuwd geworden naar dit boek of heb je het al in je bezit? Laat ons jouw mening weten via Facebook, Instagram of in een reactie. We horen het graag!

7 minuten in de keuken – Veggie
Ingrid Bernard
Uitgeverij: Manteau

Summary
Kookboek: 7 minuten in de keuken - Veggie
Article Name
Kookboek: 7 minuten in de keuken - Veggie
Description
We hebben goed nieuws voor jullie! De '7 minuten in de keuken'-reeks is weer een kookboek rijker. Lees vandaag over 7 minuten in de keuken - Veggie.
Author
Lauren Kreijger
Volg Lauren

Lauren Kreijger

Receptontwikkelaar at De Hippe Vegetariër
Lauren is student Voeding & Diëtetiek. Deze foodie zit vaak met haar neus in de boeken: op zoek naar inspiratie voor recepten of om te leren over voeding. Koken doet ze graag, net zoals eten en schrijven. Lauren bezoekt de nieuwste eettentjes in Amsterdam om deze vervolgens van top tot teen te beoordelen.
Lauren Kreijger
Volg Lauren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt