Kookboek: Kerst
Lauren Kreijger

Kookboek: Kerst

donderdag 21 november 2019
Het duurt niet lang meer voordat de feestdagen van start gaan. Familie en vrienden bij elkaar en tafels vol met lekker eten. Hebben jullie er ook zo'n zin in? Wij in ieder geval wel! Om jullie alvast wat inspiratie te geven voor deze dagen, hebben wij een nieuwe must-have voor je: het kookboek Kerst. Dit boek is geschreven door Arno en Mireille van The Holy Kauw Company. Paddenstoelensoep 'en croute' en Cotton candy champagne cocktails, dit boek staat boordevol makkelijke kerstrecepten en feestelijke ideeën voor Oud & Nieuw. Lees hier meer over het kookboek Kerst!Kerst
Waar het om gaat met de feestdagen is genieten. Van de gezelligheid en van elkaar, maar natuurlijk ook van het lekkere eten. Het kookboek Kerst zal je hierbij helpen. Dit boek staat namelijk vol met heerlijke kerstrecepten en hapjes en drankjes voor Oud & Nieuw. De insteek van dit boek is: bijzondere gerechtjes met een bereiding die niet te ingewikkeld is. Oftewel, succes gegarandeerd!

Recepten
De recepten in dit boek zijn onder te verdelen in een aantal categorieën: Happy Holidays, X-Mas Morning, Voorgerecht, Bijgerecht, Hoofdgerecht, Nagerecht en Happy New Year. Niet alle recepten in dit boek zijn vegetarisch, maar dat geldt waarschijnlijk ook voor je familieleden. Voordeel hiervan is dat er voor iedereen wel een passend gerechtje te vinden is, vegetariër of niet!Lay-out
Voordat de smakelijke recepten in beeld komen, begint dit boek met een klein voorwoord. Arno en Mireille vertellen hoe de feestdagen er voor hun uitzien (druk!) en ze delen een aantal tips en tricks om kerststress te voorkomen. Iets waar velen uiteindelijk mee te maken krijgen. Na dit voorwoord volgen meer dan 50 recepten voor succesvolle feestdagen. Allemaal voorzien van een kleine introductie en foto's om honger van te krijgen!

Al met al...
Al met al levert dit boek geweldige inspiratie voor de feestdagen. De recepten zijn niet al te ingewikkeld, maar toch bijzonder. Precies waar we naar zoeken tijdens deze drukke maar gezellige periode!

Benieuwd geworden naar dit boek of heb je het al in je bezit? Laat ons jouw mening weten via Facebook, Instagram of in een reactie. We horen het graag!

Kerst
Arno van Elst, Mireille van Elst
Uitgeverij Snor

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.