Print Friendly, PDF & Email

Een tijdje geleden mochten wij deelnemen aan een kookworkshop van Grand’Italia om te koken met de enige echte Vjeze Fur, bekend van o.a. de muzikale hit-formatie De Jeugd van Tegenwoordig en zijn geweldige kookfilmpjes op Instagram. Nu heeft Freddy Tratlehner besloten ons te verassen met iets nieuws: zijn eigen kookboek! Vandaag laten we jullie kennis maken met Lekker Fred!

Lekker Fred
‘Dit zijn de ingrediënten’ – voor een heerlijk bord verse pasta met ‘paramagiano’ of een gezonde ‘fitkech curry’ zonder calorieën. In dit boek vind je recepten die niet alleen goed zijn voor het lichaam, maar vooral ook voor de ziel. Want wat werkt er na een lange dag zwoegen nou beter dan een goed bord eten. In dit boek vind je in totaal 47 recepten, geschikt voor allen. Vegetarisch of niet! ‘Ga mee op zoektocht naar je culinaire zelf!’

Recepten
De recepten die je kunt vinden in dit kookboek zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, volledig op z’n Lekker Fred’s verwoord. Zo kunnen we recepten vinden in de categorie Sinees, maar ook de categorie Indomenesisch belooft ons veel goeds. Vooral de ‘Rendang (zo goed als vegan)’ uit deze laatste categorie vinden wij er erg goed uit zien! Zoals we hierboven al zeiden, is dit boek voor iedereen gemaakt en bevat het dus naast vegetarische gerechten ook vlees- en visgerechten. Waarvan ook vele makkelijk vegetarisch zijn te maken!

Lay-out
De lay-out van het boek is simpel maar kleurrijk. Het kookboek staat vol met goede foto’s van Fred, maar gelukkig ook van lekker eten. Het boek begint met een voorwoord waarin Freddy vertelt over zijn affiniteit met eten, een klein terug in de tijd momentje. Bij de 47 recepten die volgen, zijn het iedere keer de foto’s van de gerechten die er direct uitspringen. Ook voor de opmaak van de gerechten is er namelijk gegaan voor simpel, met een kleurrijk element. Wij houden ervan!

Al met al…
Al met al is Lekker Fred een kookboek dat onwijs leuk is om te lezen en waarvan de gerechten je het water in de mond doen lopen. Daarnaast krijg je ook nog eens een hele collectie aan Freddy foto’s, dus als je een echte Freddy fan bent… 😉 Jullie weten wat je te doen staat!

Benieuwd geworden naar dit boek of heb je het al in je bezit? Laat ons jouw mening weten via Facebook, Instagram of in een reactie. We horen het graag!

Lekker Fred
Freddy Tratlehner
Uitgeverij: Carrera Culinair

Summary
Kookboek: Lekker Fred
Article Name
Kookboek: Lekker Fred
Description
Freddy Tratlehner is bekend van de muzikale hit-formatie De Jeugd van Tegenwoordig. Nu heeft hij een geweldig kookboek uitgebracht: Lekker Fred!
Author