Handpicked Flowers: uniek servies met een bloemetje
Isabel Boerdam

Handpicked Flowers: uniek servies met een bloemetje

zaterdag 01 februari 2014
Maak kennis met Handpicked Flowers: ‘Er is weinig waar wij vrouwen zo vrolijk van worden als van bloemen op tafel. En dan het liefst niet diegene die ook bij de buurvrouw staan. Daarom vind je in onze webwinkel “Handpicked Flowers”. Oftewel: uniek servies met bloemen dat door ons is uitgepikt. Kopjes, bordjes, vazen en nog veel meer met een verhaal, een bloemetje en een gouden randje.’

Hoe het begon…
Bianca en Nerina. Twee collega’s die er tijdens een lunch in De Bakkerswinkel achter kwamen dat ze allebei een grote liefde hebben voor servies. ‘Als ik in een servieswinkel ben dan wil ik altijd alles hebben!’ lacht Nerina. Dankzij deze gedeelde hobby ontwikkelen ze het idee voor Handpicked Flowers, eigenlijk een excuus om servies te kopen, zonder bang te hoeven zijn dat het niet meer in de kast past. ‘Nu kunnen we lekker alles kopen wat we leuk vinden, we mogen het alleen niet houden…’ En soms is dat best lastig. Als er een bestelling wordt geplaatst in de webshop dan wisselen de dames altijd even een foto uit, de standaardreactie luidt: ‘Oooooh, wat jammer…’

De webwinkel
Sinds twee maanden is de hobby van de vriendinnen uitgegroeid tot een echt klein bedrijfje met een vrolijke webshop, opslagruimte en een kast vol dozen en bubbeltjespapier. Terwijl ik door hun collectie snuffel wordt direct duidelijk hoezeer de dames van hun serviesjes houden. Eén voor een trekken ze hun favorieten uit de dozen. Ze kennen iedere kop, bord, schotel, kom en theepot feilloos bij naam. Bianca noemt hun Handpicked Flowers de verborgen parels van de brocante. Ze deinzen er niet voor terug om heel Nederland voor af te reizen om op de brocante markten rond te snuffelen. ‘Vaak vinden we direct hetzelfde leuk. En de prijs? Dat is wat wij het waard vinden.’ En hoezeer de dames hun servies ook koesteren, die prijzen zijn bijzonder redelijk: de meeste prijzen liggen tussen de 5-20 euro, plus verzendkosten. Welke vrouw heeft dat niet over voor een uniek bloemservies?

Unieke hippe vegetarische Handpicked Flower
Speciaal voor De Hippe Vegetariër gaan de dames op zoek naar een unieke hippe vegetarische Handpicked Flower, die vervolgens aangeboden zal worden in een speciale winactie! Dus houd mijn blog in de gaten, dan maak je over enkele weken kans om deze bijzondere Handpicked Flower te winnen. Kan je niet zo lang wachten? Neem dan vast een kijkje in hun romantische webshop en kies jouw eigen Handpicked Flower. Hét servies om je ontbijt- of dinertafel een persoonlijke touch te geven, een high-tea met vriendinnen op te fleuren of je geliefde te verrassen met een ontbijt op bed. Handpicked is immers the best!

Handpicked Flowers, www.handpickedflowers.nl

1 Reacties

Absoluut een prachtig servies! Leuk verhaal ook zo, om van je eigen interesses en liefhebberij een bedrijfje te beginnen om de collectie te kunnen uitbreiden! Heb voor een theehuis laatst ook servies moeten inkopen, ben geslaagd bij de Heeren en de tafels zien er nu zo prachtig uit! Servies kan zoveel betekenen voor de uitstraling en de ervaring. Alles smaakt toch een stuk beter van een mooi gestylde tafel.

12:22 19 januari 2024

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.