Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere twee weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Shotimaa Harmony, Waldo brownies, Asian Chef sperziebonen, Newby thee enTromp en Rueb appelazijn

Top 5 van deze week:

1. Shotimaa Harmony:  Deze Classic Chai thee van Shotimaa Harmony is écht een momentje voor jezelf. Een heerlijk ontspannende thee met kruiden zoals kaneel, gember, zwarte peper, venkel, rozenblaadjes.

 

 

 2. Waldo brownies: Een van mijn guilty pleasures zijn brownies! Deze variant van patisserie Waldo zijn dat al helemáál. Deze brownie is namelijk super knapperig en versierd met de welbekende oreo koekjes. YUM! In Amsterdam is de eerste WALDO- winkel geopend. Voortaan kan je van woensdag t/m zondag terecht voor de meest heerlijke handgemaakt creaties zoals deze knapperige en tegelijkertijd smeuïge chocolade brownies. Want er is tenslotte élke dag wel iets te vieren 😉

3. Asian Chef sperziebonen: Sajoer is een nat Indonesisch groentegerecht uit Indonesië. Heerlijk, makkelijk en in een handomdraai gemaakt. Een pakket met sperzieboontjes is voldoende voor twee personen. De saus die erbij zit is licht pittig en zoet van smaak. Er zijn drie uitvoeringen; cocos-curry, sajoer (lekker met rijst en tofu) en char siu. Heerlijk als bijgerecht en een schepje jasmijn rijst. Ben je een held als het gaat op pittig eten? Voeg er dan gerust een lepel sambal aan toe!

4. Newby thee: Newby thee zijn delicate theetjes. Deze groene thee met citroen is heerlijk fris en verkwikkend. De theecollectie van Newby is heel divers, van de meest fijne zwarte theetjes, rooibosthee, zomerse bessenthee.

 

 

5. Tromp en Rueb appelazijn: Deze natuurazijn is zacht en vol van smaak en ongefilterd waardoor de aanwezig vitaminen en mineralen bewaard zijn gebleven. De brouwers van Tromp en Reub hebben voor haar appelazijn de beste appels geselecteerd. De appelsap wordt eerst gefermenteerd tot appelcider en vervolgens tot appelazijn. Appelazijn is heerlijk door een saladedressing, soep, sauzen en door warme dranken.

 

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe ontdekkingen #23
Article Name
Nieuwe ontdekkingen #23
Description
Ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van voeding! Hier vind je de top 5 nieuwste bijzondere, gezonde en bewuste foodproducten van Nederland!
Author