Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere twee weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Lima Muesli, On the Rocks, Plankton Holland, Captain Kombucha & Sea Green!

Top 5 van deze week:

Lima MuesliMet de start van de zomer lanceert Lima vier nieuwe smaakvollen biologische muesli’s, vol variatie en voedingstoffen voor een optimaal begin van je dag. Met de varianten: Yoga, Protein, Incas en Goji Superfruits zet je in een handomdraai een lekker ontbijtje op tafel! De biologische muesli’s bevatten geen rozijnen of toegevoegde suikers en zitten vol mineralen als kalium, ijzer, zink, magnesium, kopen en fosfor. Bovendien zijn de muesli’s allemaal glutenvrij. Lima Muesli is exclusief verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel.

 

On The Rocks: Een notitieblok met daarin steen als papier, hoe gaaf is dat! Met On the rocks heeft men een duurzamer alternatief voor papier gevonden. Rockbook wordt namelijk gemaakt van steen ‘afval’ uit de mijnen, dat tot poeder gemalen wordt, gemengd en samengeperst tot pallets, waar na de verhitting papier van gemaakt wordt. Rockbook is te koop in meer dan 20 verkooppunten in Nederland.

 

Plankton HollandMarine phytoplankton is er in de vorm van poeder, supplementen en vlokken. Dit product van Plankton Holland bevat tenminste 60 natuurlijke voedingsstoffen en is heel makkelijk toe te voegen aan je dieet. De marine phytoplankton groeien 90 meter diep en zitten vol met antioxidanten, essentiële vetzuren, essentiële aminozuren, ijzer en jodium. Tot slot worden de producten van Plankton Holland verpakt in miron violetglas, dat naast de milieubesparende werking ook bekend staat om de conserverende kwaliteiten.

Captain KombuchaKombucha is een natuurlijk bruisende drank op basis van gefermenteerde thee met verschillende gezondheidsvoordelen. Zo draagt het bij aan een natuurlijke detox van het lichaam en verhoogt het je energie en bevat het onder andere verschillende aminozuren en enzymen. Captain Kombucha is vrij van conserveringsmiddelen en bevat geen toegevoegde zoetstoffen, geur-, kleur- of smaakstoffen. Dit maakt het een goed alternatief voor frisdrank! Dit in de smaken: Original California Raspberry, Coconut Sumer Beach, Pineaple Peach Splash, Cayenne Pepper en Ginger Lemon.

SeagreenWij hebben ons laten vertellen door Toine, de oprichter van Sea Green, dat de zee, en zilte grond grenzend aan zee, ons maar liefst 12.000 verschillende soorten zeegroenten biedt, waarvan zo’n 20 uitermate geschikt zijn voor grootschalige consumptie! Met deze kennis, zijn de Sea Green burgers ontwikkeld, die in 2014 verkocht werden tijden eens surf festival, en inmiddels sinds 18 juni in de supermarkt liggen voor ook de niet-surfer! Veggie burgers in de smaken Aloha Wakame en Uluwatu Wakame, YUM!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe ontdekkingen #29
Article Name
Nieuwe ontdekkingen #29
Description
Dit zijn de nieuwste producten van de week: Lima Muesli, On the Rocks, Plankton Holland, Captain Kombucha & Seagreen.
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!