Nieuwe ontdekkingen #30
Lieske van der Waals

Nieuwe ontdekkingen #30

zaterdag 11 augustus 2018
Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe, bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere twee weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Magioni Pitza Falafel, Alpro 'more fruit', Splenda, nieuwe smaken van Rude Health & Magioni Super Green pizza crust.

Top 5 van deze week:

Magioni Pitza FalafelTwee nieuwe Magioni Pizza’s zoals je gewend bent met krokante pizzasmaak, maar dan een stuk gezonder: pitza falafel én super green! De Pitza Falafel is de eerste 100% plant based pizza met 50% groente. De bodem van deze pizza is de nieuwe Super Green. Deze nieuwe pizza is belegd met Aubergenius saus, gekruide falafel en gegrilde groente. Falafel in love! 

 

 
Alpro more fruit mango & cherrySinds kort heeft Alpro haar assortiment uitgebreid met: meer fruit, meer smaak! Het beste van blozende kers en sappige mango zonder toegevoegde suikers. Meer plantaardig eten is gezond, duurzaam, beter voor de planeet, én lekker natuurlijk. Niet geheel onbelangrijk! NEW: zonder toegevoegde suikers, bron van plantaardige eiwitten en van nature arm aan vet.

 

SplendaDe eerste Stevia zoetstof zonder bittere nasmaak is hier! Het suikeralternatief met nauwelijks calorieën heeft een zoete smaak, bevat geen toegevoegde smaakstoffen en is hittebestendig. Koken met Splenda is dus mogelijk! Tot nu toe werden stevia zoetstoffen gemaakt van het extract Rebaudioside A, dat een bittere nasmaak kan hebben. Het steviablaadje bevat echter ook het extract Rebaudioside D, dat veel zoeter smaakt. Omdat stevia 200 keer zoeter kan zijn dan suiker, heb je veel minder nodig, fijn!

 

Rude health 'hazelnut-cacao drink, peanut drink & tiger-nut drink'De dromerige combinatie hazelnoot en cacao, zijn nu ook in een fluweelzacht drankje gecombineerd. YUM! Naast de smaak hazelnut-cacao zijn ook de smaken peanut en tiger-nut toegevoegd aan het assortimentDe smaak peanut is verzonnen op kantoor, want wanneer je je favoriete pindakaas aan het eten bent, kan dit niet anders dan leiden tot de nieuwe smaak van deze 'drink'. Last but not least, de tijgernoot drink, de drank die brult! Tijgernoten brullen niet, maar toch zijn de tijgernoten gestreept in de vorm van tijgerprint. De smaak is crème-achtig met een vleugje zoetheid.

Magioni Super Green pizza crust: De Super Green bodem is gemaakt van courgette, erwt en een vleugje matcha. Hierdoor is het de perfecte groene groenten-pizza bodem: een echte healthy pleasure! Met 35% groente is deze nieuwe bodem 100% plantaardig. De perfecte basis, en meteen een dosis groen!

 

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

1 Reacties

Bedankt voor de fijne tips, waar kan je Splenda kopen? Alvast bedankt, G

11:58 19 januari 2024

Hier vind je meer informatie over Splenda: https://shop.splenda.com/ en kan je ook de producten online kopen. Ik weet dat ze in Nederland verkocht (gaan) worden, ik denk gewoon bij de reguliere supermarkt maar heb het nog niet gezien. Dat komt echter zeker snel! :-)

11:58 19 januari 2024

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.