Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijk verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere twee weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Ana Love dadelballen en dadelbar, Becel plantaardige melk, losse thee van Evans & Watson, Personal Protein en Vitals vitamine B complex actief.

Top 5 van deze week:

Ana Love dadelballen en dadelbar: zijn sinds kort verkrijgbaar bij AH to go en wij mochten ze proberen! Deze balletjes en bars zijn geheel glutenvrij, 100% natuurlijk, lactosevrij, veganistisch en raw. Ze zijn gemaakt van dadel, kokos, noten en fruit. Zelf maken wij regelmatig snackballetjes, maar hoe fijn is het als je dat niet doet, of onderweg bent en trek hebt in zoetigheid waar je geen schuldgevoel van krijgt. Deze ‘gezonde’ snacks bevatten geen toegevoegde suiker of andere zoetmakers, lekker! Onze favoriete smaak van het moment is kokos!

 

Becel plantaardige melk: in de smaken soja en amandel. Becel is natuurlijk de koning onder de botermerken, echter is dit sinds kort dit niet het enige wat zij onder hun naam hebben. Wij mochten de nieuwe plantaardige amandelmelk en sojamelk proberen en zijn blij dat de plantaardige schappen in de supermarkt blijven uitbreiden.

 

 

Evans & Watson: hebben online een ontzettend groot assortiment met smaken losse thee. Wij werden verrast met een pakketjes met daarin verschillende soorten om ijsthee te maken. Dat kunnen we wel gebruiken met dit heerlijke weer! Onze favoriet is de smaak Lemon Pinapple Pride. Daarnaast vroegen wij jullie via Instagram stories wat jullie ervan zouden vinden als wij gaan koken met thee. Daar werd massaal JA op geantwoord! Daarom binnenkort ook een recept met zwarte thee in de smaak Smoky Tarry Lapsang Souchong. To be continued!

 

Personal Protein: bepaal zelf de smaak van je proteïne, o.a. in de smaken watermelon, cheesecake, vanilla en coconut. Je ziet het goed, op de foto zie je een grote pot proteine poeder met daarnaast de kleine flesjes in de leukste kleuren. En je raadt het al, dit zijn de verschillende smaakjes die je kunt toevoegen om je protein powder te personalizen. Wij zijn fan! Zo heeft iedereen thuis zijn eigen smaak, of gewoon lekker veel afwisseling. Onze favoriete smaak van het moment? Overduidelijk het roze flesje met de smaak watermelon.

 

Vitals: vitamine B complex actiefKen jij Vitals al? Wij tot voor kort nog niet. Wat wij leerden is dat vitamine B uit passieve en actieve complexen bestaat. Wij dachten dat vitamine B prima uit voeding te halen is, daar zaten we een partij naast! Fijn dat Vitals met ons mee dacht en een potje vitamine B complex actief op de post deed. Nu kunnen wij weer met een gerust hart genieten zonder ons zorgen te maken of we wel alle voedingsstoffen dagelijks binnenkrijgen.

 


Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe ontdekkingen #32
Article Name
Nieuwe ontdekkingen #32
Description
Als blogger word ik wekelijk verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe ontdekkingen’ deel ik iedere twee weken mijn vijf favoriete ontdekkingen. Deze week: Deze week: Ana Love dadel ballen en dadel bar, Becel plantaardige melk, losse thee van Evans & Watson, Personal Protein en Vitals vitamine B complex actief.
Author