Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijk verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe vegetarische producten om te proberen’ deel ik mijn favoriete ontdekkingen. Deze week: een Travelmug en Masterseal bakjes van Tefal, biologische thee & kruideninfusies van Royal Green, Mojito Gourmet Popcorn van Joe & Seph’s ontvangen van Oil & Vinegar, Gelato van Gigi en een Monsterdoos Bio vol met biologische producten!

Travelmug en Masterseal bakjes Tefal
‘No Waste – Reduce, Reuse, Refill’. Tefal gaat de strijd tegen voedselverspilling aan en introduceert een nieuwe travelmug en masterseal bakjes. De 100% lekvrije travelmug is makkelijk mee te nemen en heeft een inhoud van 360 ml, dat precies groot genoeg is om je travelmug te laten vullen bij je favoriete koffietentje. Geen bekertjes ‘on the go’ meer! Warme dranken blijven minimaal 4 uur warm en koude dranken acht uur koud. Ideaal! Dan zijn er nog de masterseal bakjes, verkrijgbaar in verschillende varianten, die naast je drankjes ook je maaltijden vers houdt. Verkrijgbaar in verschillende varianten.

Biologische thee & kruideninfusies van Royal Green
‘De zuiverste biologische thee & kruideninfusies’. De thee van Royal Green is duurzaam geteeld zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en wordt op het juiste moment geoogst, dat 100% biologische en heerlijke thee oplevert. De thee is vrij van (natuurlijke) aroma’s en behoudt zo de smaak van de gebruikte kruiden en planten. Tot slot zijn de theezakjes gemaakt van ongebleekt papier. Vrij van nietjes en 100% biologisch afbreekbaar. Gemaakt in India, waar tevens bijna alle ingrediënten worden verbouwd, om de werkgelegenheid lokaal te stimuleren en de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Beter voor de smaak, maar ook voor mens en milieu.

Joe & Seph’s Mojito Gourmet Popcorn
Popcorn met de verfrissende smaak van limoen, munt en rum. Dat noemen wij nou eens innovatief. Door de combinatie van een uniek proces en 100% natuurlijke ingrediënten, ontwikkelde deze popcornmaker cocktail flavoured popcorn. Dat klopt, er zijn er meer! Naast de Mojito Gourmet Popcorn zijn er nog een tal aan andere smaken, waaronder gin & tonic en piña colada, waar wij graag onze tanden in zouden willen zetten!

Gelato van Gigi
Mijn favoriet van de nieuwe ontdekkingen, Gigi’s Gelato! Eerst enkel te vinden als een van de Future Goods bij de Lidl en nu al verkrijgbaar in verscheidene grote supermarkten als Albert Heijn en Jumbo. Dat klopt, Gigi groeit met de minuut. De ijsjes zijn gemaakt van groenten en fruit. Ze zijn laag in vet, 100% natuurlijk, 100% vegan, hoog in vezels en enorm romig! Dit is geen ijs, dit is gelato! Verkrijgbaar in drie verschillende varianten, namelijk: aardbei/bosbessen/biet, mango/passievrucht/venkel en sinaasappel/wortel/gember. De mango variant is hier in ieder geval al goed gekeurd! Wij zijn dan ook erg benieuwd naar de andere twee smaken.

De Monsterdoos Bio
Dit is voor de mensen die het leuk vinden om ‘nieuwe’ producten uit te proberen. Deze doos ter waarde van minimaal 45 euro zit vol met (in ons geval biologische) producten afkomstig uit verschillende productcategorieën. Van spreads tot drankjes, chipjes en snoepjes. Je ontvangt van alles wat! Deze doos is makkelijk te bestellen via de website www.monsterdoos.nl. Het fijne aan dit concept is dat de aankoop die je doet eenmalig is. Geen vervelende abonnementen dus waar je opeens maanden aan vast zit!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe vegetarische producten #52
Article Name
Nieuwe vegetarische producten #52
Description
Deze nieuwe vega(n) producten wil jij proberen! Ga jij voor de travelmug, romige vegan groente-ijsjes, mojito popcorn, de monsterdoos of biologische thee?
Author