Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijk verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe vegetarische producten om te proberen’ deel ik mijn favoriete ontdekkingen. Deze week: Ping & klaar Veggie Bowl maaltijden van Iglo, melkvrije chocolade van Poppysmic, thee van Evan & Watson, een ecostoof van Ecostoof en balsamico azijn van Mazzetti!

Ping & Klaar Veggie Bowl maaltijden Iglo
Ping & Klaar maaltijden zijn vries-verse kant-en-klaar maaltijden die makkelijk en snel te bereiden zijn in de magnetron. PING en klaar! Een complete, lekkere en rijk gevulde maaltijd die binnen mum van tijd op tafel staat. Nieuw in deze categorie zijn de Ping & Klaar Veggie Bowls, verkrijgbaar in de varianten Penne pesto rosso, Fusilli groente pesto, Citroenrisotto en Groente Curry.  Handig voor als je even geen tijd (of zin) hebt om te koken. De maaltijden zijn verkrijgbaar voor €3.99 bij o.a. de Albert Heijn.

Melkvrije chocolade Poppysmic
Nadat hun zoontje een melkallergie bleek te hebben en hierdoor niet meer kon genieten van zijn ‘chocolademomentjes’, besloten zijn ouders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze begonnen hun eigen ‘chocoladefabriek’. Een fabriek die enkel melkvrije chocolade zou produceren zodat hun zoon weer zou kunnen genieten van zijn verwenmomentje. Het bedrijf staat nog in de startblokken, maar heeft grootse plannen voor de feestdagen. Wij zijn benieuwd wat dit familiebedrijf in petto heeft!

Thee van Evan & Watson
Evan & Watson is een bedrijf dat de theewereld zijn jonge, frisse imago wil teruggeven en mensen wil inspireren van premium thee te genieten.Van individuele theezakjes tot elegante op maat gemaakte geschenkdozen en alles er tussenin. Allemaal gemaakt door middel van een strenge selectie van grondstoffen waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid, het milieu en de bescherming van de aarde.

Ecostoof
Dit is een product waarvan wij wel eventjes de bijsluiter moesten lezen om erachter te komen wat dit nou eigenlijk was. Erg overeenkomend met een grote badmuts, blijkt dit product een accessoire te zijn voor het uitvoeren van een nieuwe kooktechniek: Koken met de ecostoof. Je doet de ingrediënten in een pan, brengt deze aan de kook en zet vervolgens de pan in de isolerende Ecostoof. Hierin zal het eten geleidelijk gaar worden, zonder dat het aan kan branden. Een nieuwe manier van ‘slow cooking’. Erg interessant en zeker het proberen waard! Je kan met een gerust hart de Ekostoof zijn werk laten doen terwijl jij je druk maakt om andere dingen 😉 Zelf een Ecostoof aanschaffen, dit kan via de webshop van Ecostoof, klik hier.

Aceto Balsamico Di Modena van Mazzetti
Balsamicoazijn van Mazzetti is te herkennen aan zijn gele label en zwarte fles waarmee het bedrijf kwaliteit en elegantie uitstraalt. Een familiebedrijf wat van generatie op generatie wordt overgegeven. Mazzetti’s balsamicoazijn is welbekend en zeer gewaardeerd door consumenten uit meer dan 40 landen. Het is hun respect voor het product wat heeft geleid tot dit succes. Toegevoegd aan een saus, salade of dessert, maakt dit een onmisbaar product in je keuken.

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe ontdekkingen #53
Article Name
Nieuwe ontdekkingen #53
Description
Vandaag in de nieuwe ontdekkingen hebben wij vegetarische kant-en-klaar maaltijden, melkvrije chocolade, balsamico azijn, thee en een ecostoof! Lees je mee?
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!