Nieuwe vegetarische producten #54
Lauren Kreijger

Nieuwe vegetarische producten #54

zondag 08 september 2019
Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe vegetarische producten om te proberen’ deel ik mijn favoriete ontdekkingen. Deze week: de Coco Frostick van Abbot Kinney's, producten van Al'Fez, I Am Bart's Bites, Peasy Pops en Sea Tea van Wereld van Zeewier!Abbot Kinney´s Coco Frostick
De Coco Frostick is de voorganger van de nieuwe Almond Frostick! Een zoet en koel plantaardig kokosijsje met een dubbeldikke laag pure chocolade dat lactosevrij, sojavrij, volledig plantaardig en zonder onnodige toevoegingen is. De ijsjes zijn te vinden in zowel restaurants als winkels, waaronder Marqt en Ekoplaza. Wat overigens ook goed is om te weten, is dat dit merk niet alleen maar ijsjes maakt. Ze maken ook plantaardige alternatieven voor yoghurt EN frozen yoghurt, mijn favoriet!

Al´Fez
Al'Fez is een merk dat door de keukens van Noord-Afrika en het Midden-Oosten geïnspireerd is geraakt en daar een hele productlijn omheen heeft gebouwd. Van sauzen tot pasta's, specerijen en basisingrediënten. Met deze producten maak je in een handomdraai je favoriete Marokkaanse en Libanese gerechten. Denk aan een frisse couscoussalade of een authentieke tajine. Dat wordt genieten met z'n allen aan tafel!

I Am Bart's Bites
Voedzame en verantwoorde tussendoortjes zonder toegevoegde rotzooi. Deze balletjes zijn gemaakt van 100% biologische ingrediënten en zorgen voor bites vol met vitamines, mineralen, vezels en spoorelementen. 'De uitgekiende balans tussen koolhydraten, vetten, eiwitten en vezels verzekert een stabiele energietoevoer met hoge verzadiging.' Wij ontvingen van I Am Bart's 3 verschillende bites: Espresso, Chocolate en Red Fruit. Als coffee lovers konden wij het niet laten om van de Espresso bites te snoepen, maar helaas vielen deze niet zo in de smaak. Wie weet dat de Chocolate en Red Fruit bites wel onze harten kunnen overwinnen.Peasy Pops
Chipjes gemaakt van linzen met smaken uit landen als India, Mexico en Arabië. Hoog in proteïnen en 55% minder vet dan chips gemaakt van aardappel. De Peasy Pops zijn verkrijgbaar in de smaken Crazy Curry, Fabulous Fajita en Amazing Arabia. Goedgekeurd door ons!

Wereld van Zeewier Sea Tea
Dit bedrijf verkoopt uitsluitend producten gemaakt van zeewier. Waarom, vraag je je misschien af? Zeewier is een enorm veelzijdig product. Het bevat veel voedingsstoffen, kan duurzaam geoogst worden en smaakt 'umami' (de zogenaamde '5e smaak'). De producten die Wereld van Zeewier aanbiedt, zijn onder te verdelen in de categorieën voeding, lichaamsverzorging, gezondheid en diverse producten. Aan ons de taak de Sea Tea Knotswier met gember en groene thee, gemaakt van zeewier uit de Oosterschelde en biologische groente thee uit China, uit te testen.

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen jouw mening heel graag!

 

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.