Nieuwe vegetarische producten #56
Lauren Kreijger

Nieuwe vegetarische producten #56

zondag 06 oktober 2019
Als blogger word ik wekelijk verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe vegetarische producten om te proberen’ deel ik mijn favoriete ontdekkingen. Deze week laten we jullie kennis maken met nieuwe producten van Calvé, een pizzapakket van Mister Kitchen's, Dash water, fruit snacks van 5th season en mint van Max's!Calvé: Nieuwe pindakaas en pindakaasrepen
Het heeft even geduurd, maar ook bij Calvé zijn ze eindelijk om: 100% pindakaas! Net zoals bij vele andere merken, is deze pindakaas verkrijgbaar in de varianten fijn en grof gemalen. Maar, dit is niet het enige goede nieuws wat Calvé ons brengt. Het merk komt namelijk ook met twee andere nieuwe producten: proteïne pindakaas en proteïne pindakaasrepen. Deze producten richten zich meer op de sporters. Een smoothie met proteïne pindakaas en je bent na het sporten weer volledig opgeladen!

Mister Kitchen's pizzapakket
Pindakaas, V-burgers, V-spread, rabarcello, fruitspreads en nu ook PIZZA producten! Mister Kitchen's timmert hard aan de weg. In het pakket dat wij ontvingen, vonden wij Mister Kitchen's pizzeria pizzabodems - desem en 4 verschillende soorten pizzasauzen: cheesy pesto, smoky paprika, original en spicy tomato. Allemaal te verkrijgen bij Albert Heijn!

Dash water
Steeds meer bedrijven gaan de strijd tegen voedselverspilling aan. Zo ook Dash. Dash heeft een manier gevonden om de bevolking op een natuurlijke manier te hydrateren én tegelijkertijd voedselverspilling tegen te gaan: Dash water. Dit water wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Met behulp van slechts 3 ingrediënten kwamen de Dash drankjes de wereld in: Brits bronwater met 'afgekeurd' fruit en bubbels. Dash water bevat geen suiker, calorieën en zoetstoffen. Oftewel, een verantwoorde dorstlesser!
Fruit snacks van 5th season 

Bij 5th season gaan ze er vanuit dat iedereen wel van fruit houdt. Het probleem is alleen dat zo'n fruitmomentje niet altijd past in onze drukke leventjes. Vandaar dat ze bij 5th season op zoek zijn gegaan naar een oplossing: 5th season fruit snacks. Door super rijp fruit uit te kiezen en vervolgens in te vriezen, worden 90% van alle voedingsstoffen en de smaken uit fruit behouden. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een onmiskenbare crunch! Allemaal terug te vinden in deze 5th season fruit snacks! 5th season fruits snacks zijn gemaakt van 100% fruit. De snoepjes bevatten geen toevoegingen en zijn dan ook 100% vegan. 1 zakje bevat minder dan 50 kcal en staat gelijk aan wel 80 g vers fruit!

Max's mints
Max's mints wil graag maximaal goed zijn. Hoe ze dat doen? Onder andere door hun product biologisch, 100% natuurlijk én vegan te maken. In deze mintjes zitten geen kunstmatige suikers, kleur-, geur- en smaakstoffen! Ook qua verpakking gaat Max's mints voor maximaal goed. De verpakkingen worden gemaakt van blik, een van de weinige materialen die oneindig recyclebaar is, zonder verlies van kwaliteit. Wanneer de mintjes en verpakkingen klaar zijn, gaan ze naar een sociale werkplaats om ingepakt te worden. Zo krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om weer aan de slag te gaan en een nuttige bijdrage aan de maatschappij te leveren! De mints zijn verkrijgbaar in zes krachtige en verrassende smaken: menthol, spearmint, lemon, ginger, coffee en liquorice. Zo proef je het verschil én maak je een verschil!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen jouw mening heel graag!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.