Nieuwe vegetarische producten #58
Lauren Kreijger

Nieuwe vegetarische producten #58

zondag 03 november 2019
Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die vaak echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe vegetarische producten om te proberen’ deel ik mijn favoriete ontdekkingen. Deze week laten we jullie kennismaken met Dream rijstdrank vanilla, Whole Earth sparkling watermelon, kokosyoghurt van Abbot Kinney's, chocolate banana granola bar van Made Good en bamboezout van Amanprana!Dream rijstdrank vanilla
Het merk Dream maakt innovatieve en plantaardige producten met heerlijke ingrediënten. Deze zorgen niet alleen voor dat genietmomentje, ze ondersteunen je ook bij een bewuste lifestyle. Dream biedt inmiddels meerdere soorten plantaardige dranken aan, maar het is allemaal begonnen met rijstdrank. Rijstdrank is een drank op basis van rijst. Vaak wordt hier calcium en vitamine A en D aan toegevoegd om het wat meer op melk te laten lijken. Bij de vanilla rijstdrank van Dream is dit niet het geval. Wij gebruiken deze rijstmelk vaak in smoothies of pannenkoekjes.

Whole Earth sparkling watermelon
Bij Whole Earth hebben ze een passie voor de aarde. Hun missie is om mensen gezonder te laten leven, onze impact op het klimaat te verminderen en tot slot onze aarde te beschermen. Whole Earth doet dit door middel van het produceren van eerlijke producten. Het merk verkoopt notenboter, cornflakes én verfrissende drankjes. Net zoals de notenboter en cornflakes, zijn de drankjes in vele smaken verkrijgbaar: sparkling limonade, cranberry, appel, gember, cola en watermeloen.

Kokosyoghurt van Abbot Kinney's
Kennen jullie Abbot Kinney's Coco start Raspberry al? Deze smaak is net zoals de Coco start Naturel en Mango verkrijgbaar in een grote verpakking van 400 ml én in een cupje van 125 ml. Lekker voor thuis of voor onderweg. Voeg er wat fruit, muesli of noten aan toe en je hebt een heerlijk voedzaam ontbijtje of tussendoortje. Voor welke smaak gaan jullie? Naturel, Mango of Raspberry?Made Good granola bar
De granola bars van Made Good zijn een lekker en voedzaam tussendoortje. Deze repen worden gemaakt van gedroogd fruit, granen, zonnebloemolie en 1 portie groente. Hierdoor smaken de repen niet alleen goed, ze zijn ook een bron van vezels, vitaminen en mineralen. De vegan repen van Made Good zijn in 5 smaken verkrijgbaar: Apple Cinnamon, Chocolate Banana, Chocolate Chip, Mixed Berry and Strawberry.

Bamboezout van Amanprana
Amanprana is een klein bedrijf dat 100% natuurlijke en biologische producten produceert. Een van deze producten is bamboezout. Het verschil tussen bamboezout en het zout dat wij kennen is dat bamboezout een hele hoge concentratie mineralen bevat. Hierdoor is bamboezout véél meer dan een smaakmaker. Het zou ook een goede invloed hebben op je gezondheid. Bamboezout smaakt erg zout en heeft een hoog zwavelgehalte, wat je ook proeft. Het is even wennen, maar na een tijdje zou je zelfs enige zoetigheid kunnen proeven!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook en Instagram. We horen jouw mening heel graag!

 

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.