Print Friendly, PDF & Email

Als blogger word ik wekelijks verrast met pakketjes in mijn brievenbus en nieuwe bijzondere etenswaren die soms echt de moeite waard zijn! In ‘Nieuwe vegetarische producten om te proberen’ deel ik mijn favoriete ontdekkingen. Deze week laten we jullie kennismaken met kookgerei van Weltevree, de limited edition koffie collectie van Nespresso, smaakgemakjes van Albert Heijn, vegan koekjes van Farm Brothers en nieuwe diepvriesproducten van Bonduelle!

Kookgerei van Weltevree
Weltevree is een webshop waar je producten kunt vinden in de categorieën baden, koken, meubels, verlichting, opbergen en gifts. Het zijn producten die vragen om interactie: ze komen pas tot leven komen wanneer ze gebruikt worden. Deze gedachte draagt bij aan de missie van het bedrijf om een bewuster, socialer en tevreden leven te creëren. De producten stimuleren je om de omgeving te verkennen en deze op een nieuwe manier te gebruiken, zoals de keuken! Experimenteer eens een keer met ingrediënten die je nog nooit hebt gebruikt of maak een gerecht dat je nog nooit zelf hebt gemaakt. Verken en probeer!

Limited edition – Nespresso
Naast een gloednieuwe travel mug, ontvingen wij van Nespresso hun nieuwste limited edition koffie collectie! Deze collectie bestaat uit cups in de smaken Nordic Cloudberry Flavoured, Nordic Almond Cake Flavoured en Nordic Black. De Cloudberry is gebaseerd op de bergbraambes, de Nordic Almond Cake op de Noorse lekkernij Kvæfjordkake en de Nordic black is een blend van Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse Arabica’s. En, welke lijkt jou het lekkerst? Wij neigen stiekem erg naar de Nordic Almond Cake.

AH smaakgemakjes
Albert Heijn maakt het ons graag gemakkelijk. Daarom heeft de supermarkt iets nieuws bedacht: smaakgemakjes! Knoflook en gember, twee smaakmakers die maar al te graag hun (geur)sporen achterlaten, zijn vanaf nu gepeld en gesneden in de schappen te vinden. Geen ongewenste geurtjes meer op je handen met de smaakgemakjes van Albert Heijn!

Vegan koekjes van Farm Brothers
Deze twee soorten koekjes zijn niet alleen 100% biologisch, ze zijn ook nog eens volledig vegan. De koekjes zijn gemaakt van slechts een paar ingrediënten: speltbloem, volkoren rogge- en havermeel, kokosolie, rijststroop, bruine suiker, bakpoeder én een snufje zout. Geen ellenlange lijst met ingrediënten die we niet herkennen, is dat even fijn! De koekjes zijn verkrijgbaar in 2 smaken: Maple pecan en Brownie almond. Oh, en een leuk weetje: met elk pak koekjes dat je koopt, ‘red’ je een stukje van de verarmde landbouwgrond van Flevoland. Want wat blijkt, in de afgelopen 100 jaar zijn we gewoon 50% van onze vruchtbare grond kwijt geraakt! Allemaal dankzij huidige landbouwmethoden, pesticiden en chemicaliën. Dus, heb je zin in wat lekkers en wil je best een steentje bijdragen aan het redden van onze landbouwgrond? Probeer dan eens een van Farm Brothers’ vegan koekjes!

Bonduelles nieuwste diepvriesproducten
Bonduelle heeft weer wat nieuws voor ons. Na de broccoli- en bloemkoolrijst, is het tijd voor *tromgeroffel* wortelrijst! Erg lekker in een wok- of rijstgerecht, maar wat dacht je ervan om het in een carrot cake te verwerken? Wij weten wel wat we met deze wortelrijst gaan maken! Naast deze rijst introduceert het merk ook drie soorten ovengroenten:

  1. Bloemkool, romanesco, champignons en pareluitjes.
  2. Zoete aardappel, pastinaak en pareluitjes.
  3. Pompoen, cherry tomaat en knolselderij.

Erg handig als je niet zo’n zin hebt in al dat snijwerk. De 4 producten zijn te vinden in het vriesvak en verkrijgbaar bij zo’n beetje iedere supermarkt!

Ken jij deze producten al? Of ga je ze proberen? Laat ons weten wat jij vindt in een reactie onder dit artikel of via Facebook of Instagram. We horen jouw mening heel graag!

Summary
Nieuwe vegetarische producten #61
Article Name
Nieuwe vegetarische producten #61
Description
In ‘Nieuwe vegetarische producten om te proberen’ deel ik mijn favoriete ontdekkingen. Lees mee over de allernieuwste producten en lekkernijen!
Author