Print Friendly, PDF & Email

Als échte pizzalover ging Isabel een kijkje nemen in de keuken van Domino’s! Want wat heel weinig mensen weten, is dat een pizza van Domino’s zodra je deze bestelt vers gemaakt wordt en vervolgens binnen 20 minuten thuis bezorgd wordt. Ja echt waar: van het deegbolletje naar jouw bord in 20 minuten. Supervers dus! Met huisgemaakt handgerold deeg, met tomatensaus met maar 6 ingrediënten, met verse lokale groenten én 9 vega(n) opties op het menu. Inclusief een pizza Pesto Pollo, met vegetarische kipstukjes, waarvoor Domino’s chef Tyla maar liefst 52 (!) soorten getest heeft om de perfecte smaak en textuur te vinden. Fresh Food Fast, dus! Om van te genieten, en om je zéker niet schuldig over te voelen. Daar werd Isabel als pizzalover héél bij van – check de video!

Wat is jouw favoriete vegetarische Domino’s pizza? Laat het ons weten in de reacties, op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
Een kijkje in de keuken van Domino's
Article Name
Een kijkje in de keuken van Domino's
Description
Wij gingen langs bij de keuken van Domino's om te kijken hoe de pizza's worden gemaakt, en of er lekkere vega opties zijn!
Author