Print Friendly, PDF & Email

Dit zijn de best gelezen artikelen van De Hippe Vegetariër in oktober. Welke was jouw favoriet? Op naar november!

img_1217-1080x675-1Ontbijt als een koning
We kennen het gezegde allemaal. Ontbijt als een koning, lunch als een edelman en dineer als een bedelaar. Het liefst eet ik iedere maaltijd koninklijk, maar zonder ontbijt de deur uitgaan doe ik zeker niet! Vandaag vertel ik jullie wat er regelmatig op mijn ontbijttafel staat én wil ik een nieuwe ontbijt-uitvinding met jullie delen: Becel 100% plantaardig.

 

 

vegetarisch-1080x675-1Hoe vervang je vlees en vis?
Deze zomer stond ik als ‘vegetarische consultant’ op de Libelle Zomerweek. Ontzettend leuk om te doen! De hele dag mocht ik in opdracht van vleesvervanger-merk Vivera dames (en een enkele heer) hun vragen beantwoorden over vegetarisch eten en vegetariër worden. In die gesprekken kwam naar voren dat veel mensen een concreet en praktisch advies missen hoe ze een stukje vlees of vis kunnen vervangen. Daar ben ik in gedoken samen met voedingsdeskundige Patricia Ploeger en dit is ons antwoord!

 

appel-cider-azijn-1080x675-1Raak jij die laatste 2 kilo maar niet kwijt
Mijn vriend verklaart mij voor gek. Maar ik drink elke dag en het liefst zelfs drie keer op een dag appelciderazijn. Ja nogmaals: appelciderazijn. Maar waarom drink ik dat? Eigenlijk zou het bij ieder huishouden in de koelkast moeten staan. Het heeft namelijk ontelbaar veel gezondheidsvoordelen. Helaas ben ik hier pas twee jaar geleden achter gekomen.

 

 

14795917_328019327554665_2026896665_o-1080x675-1Gevulde courgette met ratatouille van champignons
Team ‘De Hippe Vegetariër’ ging als een speer de afgelopen week! Samen met 25 super toffe insiders heb ik de HelloFresh blogbattle gewonnen van Voedzaam & Snel met totaal ruim 1626 stemmen tegen 1265. HIEPHOI! Het heerlijke recept uit de veggiebox van HelloFresh (naar het recept van ‘Over smaak valt te twisten’) dat deze toppers gemaakt en gefotografeerd hebben wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Dus hierbij het recept om zelf thuis te maken (en korting op de veggiebox – scroll daarvoor snel naar onderen)!

 

bread-595436_960_720-1080x675-1Brood: wit, bruin of volkoren?
Al eeuwenlang wordt het overal ter wereld gegeten, maar toch was het de afgelopen tijd een trend om het niet te eten: brood. Wij genieten regelmatig van een verse boterham, maar vroegen ons wel af hoe het nu precies zit met wit en bruin brood? En wat is het verschil tussen al die verschillende broodsoorten?

 

 

Wat was jouw favoriete artikel van oktober? Laat het ons dan weten via de website, Facebook of Twitter. Wij zijn ontzettend benieuwd! 

Summary
Top 5: Best gelezen in oktober
Article Name
Top 5: Best gelezen in oktober