...

Top 5: Recepten met winterpeen

door | 30 jan 2022 | De Hippe Vegetariër, Top 5 lijstjes, wortels

Print Friendly, PDF & Email

Dat een winterpeen enorm lekker is hoeven we jullie vast niet te vertellen. Maar wist je dat dit oranje wondertje ook enorm veel goede voedingstoffen bevat? Het is een enorme bron van vitamine C en bètacaroteen. Dit laatste wordt in je lichaam omgezet naar vitamine A. Vandaag delen wij onze top 5 gerechten met winterpeen. Lees ze hier!

Bugs Bunny Worteltaart

Goulash met jackfruit, champignon en paprika

DIY TREND: Oosterse slawrap met pinda dipsaus

Japanse noedelsalade met sesamdressing

Thaise noedelsoep met knapperige groenten

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Of heb jij een ander favoriet recept met winterpeen? Laat het ons weten in een reactie of op Facebook. Of tag ons op Instagram met @dehippevegetarier of #dehippevegetarier. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
Top 5: Recepten met winterpeen
Article Name
Top 5: Recepten met winterpeen
Description
Dat een winterpeen enorm lekker is hoeven we jullie vast niet te vertellen. Vandaag delen wij onze top 5 gerechten met winterpeen.
Author
Karlijn Swaen

Karlijn Swaen

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Karlijn mag zich een ware foodie noemen. Ze is vaak in de keuken te vinden en vindt het heerlijk om haar vrienden en familie een nieuw gevonden recept voor te schotelen. Karlijn is een enorm gezelligheidsdier en houdt ervan om in haar vrije tijd actieve dingen te doen, het liefst met de benodigde bezoekjes aan een lunchroom. Een leuk feitje over Karlijn; met een kopje koffie maak je haar altijd blij!
Karlijn Swaen

Latest posts by Karlijn Swaen (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt