Print Friendly, PDF & Email

Ik kijk er nu al naar uit om 2020 achter ons te laten en te beginnen met een frisse start, hopelijk is dit het begin van het post-corona tijdperk. Met veel meer leuke uitjes, net als vroeger, zonder te hoeven nadenken over het woord corona-proof. Dus 2021 is voor mij een nieuwe ronde, met nieuwe kansen! En of we daar naar uitkijken, zeg dat wel! In dit artikel blikken we vooruit en proberen we de toekomst te voorspellen, die ons hopelijk rooskleurig tegemoet komt. Op naar 2021!

In deze vooruitblik deelt de gehele reactie zijn of haar wensen voor 2021! Iedere Hippe Vegetariër heeft deze opgesomd en voorzien van een persoonlijke nooit. Waar denk jij aan bij het jaar 2021? We zijn hartstikke benieuwd!

Vooruitblik van Isabel
Mijn hoogtepunt van 2021 wordt 100% zeker het moment dat we eindelijk weer met 16 fantastische meiden op kantoor kunnen werken. Dat gaat zóveel goede energie geven, ik kan echt niet wachten! Tegelijk hebben we in 2020 – dankzij Corona – zoveel zaken aangepakt, dat weinig ons meer kan verrassen volgens mij. Dus ik hoop op een stabiel en rustig jaar in 2021, zowel zakelijk als privé. Klinkt mega saai, maar die achtbaan was wel even spannend genoeg. Doe mij maar een kabbelend jaar, samen met mijn liefde (alweer 14 jaar samen!), mijn fijne huis in hartje Amsterdam en het geweldigste team dat ik me kan wensen. En als ik iedereen van wie ik houd dan weer mag knuffelen, is mijn jaar helemaal goed!

Vooruitblik van Lieske
Laat 2021 alles brengen dat tot dusver on hold heeft gestaan: de prachtige nieuwe kantoorkeuken uittesten, een altijd spontaan maar inmiddels traditioneel jaarlijks weekendje weg naar Parijs, het ontvangen van veel familie en vrienden in een gloednieuw huis en iemand knuffelen, gewoon omdat het weer kan. Ik hoop dat 2021 voor mij het jaar wordt van: uit eten gaan, thuis koken en de mooiste creaties maken en daar (hopelijk) van te genieten met zo veel mogelijk mensen!

Vooruitblik van Anne
Twintig eenentwintig, een jaar van verandering. Na bijna vijf jaar bij De Hippe Vegetariër te hebben gewerkt, neem ik afscheid van het geweldige team. Aankomend jaar studeer ik af en ga ik (hopelijk) als dokter Bolten aan het werk in het ziekenhuis. Maar wat ga ik mijn werk missen! Alle mooie kookboeken die ik heb mogen recenseren, de prachtige restaurants waar ik heb mogen eten en natuurlijk de allerleukste collega’s en heerlijke teamuitjes. Vooral het jaarlijkse kerstdiner/ontbijt zal ik missen. Een zelfgemaakt diner, dansjes en gin-tonics, wat wil je nog meer?

Vooruitblik van Sien
In 2020 hebben we mogen meemaken dat het vleesvervangerschap weer enorm uitgebreid is. Ik hoop en denk dat dit in 2021 alleen nog maar meer gaat groeien! Ik kijk er dus erg naar uit om weer nieuwe innovatieve producten te mogen reviewen op het blog. Ook kijk ik weer uit naar alle kookboek reviews in het nieuwe jaar, er zaten dit jaar heel wat pareltjes tussen en er zullen in het nieuwe jaar vast ook weer hele mooie boeken te ontdekken zijn!

Vooruitblik van Sanne
Hopelijk wordt 2021 net zo’n creatief jaar als 2020. Want ondanks alle nadelen van het thuis zitten, denk ik dat alle horeca ondernemers en ook wij heel erg creatief bezig zijn geweest. En het zou natuurlijk super fijn zijn als we tegen die tijd weer met alle collega’s, een vriendengroep of familie rond een tafel kunnen zitten en genieten van een heerlijk diner!

Vooruitblik van Lauren
In 2021 kijk ik uit naar een nieuwe uitdaging, waarin ik mijzelf zal ontwikkelen op het gebied van voeding en begeleiding/advisering.

Vooruitblik van Enza
In 2021 hoop ik mij nog meer voor een duurzame wereld in te kunnen zetten. Al een tijdje eet ik zelf voornamelijk plantaardig, hier wil ik graag mee doorgaan. Ik kijk ook enorm uit naar de Nationale Week Zonder Vlees van 8 t/m 14 maart. Dit brengt heel Nederland even samen voor één doel. En natuurlijk hoop ik dat de horeca weer open kan (blijven) zodat ik weer bij mijn favoriete hotspots langs kan gaan, en er nog meer kan ontdekken!

Vooruitblik van Marjolein
In 2021 hoop ik lekker door te kunnen gaan met bloggen voor De Hippe Vegetariër, en ik hoop nog meer te leren over duurzaamheid, veganisme en milieu. Daarnaast kijk ik natuurlijk altijd uit naar de nieuwe vegan producten die het komende jaar gaan brengen!

Vooruitblik van Corneil
Recentelijk ontdekte ik het boek ‘Why we sleep’ van Matthew Walker. Zo nu en dan grappen wij bij ons thuis wel eens over slaap omdat mijn moeder hier altijd op hamerde, slaap was zo’n beetje de oplossing voor alles. Nu, ruim een decennia later, moet ik haar toch gelijk geven, hierover wil ik nog wel meer gaan schrijven. Verder wordt 2021 het jaar waarin ik mijn sport grenzen ga verleggen, ik kijk uit naar mijn eerste IronMan op 22 augustus in Vichy, Frankrijk.

Vooruitblik van Nicole
Vegetarisch en veganistisch eten is de toekomst, volgens mij. Ik denk en hoop dat we ook volgend jaar vleesminderen. Ook hoop ik erg dat mijn vriend en ik volgend jaar weer uit eten kunnen. Dat mis ik. Ook verheug ik mij op kooksessies bij mij thuis met een vriendin.

Kijk jij uit naar 2021? Wat zal dit jaar voor jou in petto hebben? Deel jouw verwachtingen, wensen en dromen voor 2021 in een reactie op het blog, op Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
Vooruitblik 2021: wat zal dit jaar brengen?
Article Name
Vooruitblik 2021: wat zal dit jaar brengen?
Description
In dit artikel blikken we vooruit en proberen we de toekomst te voorspellen, die ons hopelijk rooskleurig tegemoet komt. Op naar 2021!
Author