Print Friendly, PDF & Email

Zijn jullie ook zo dol op Aziatisch eten? Toen ik door Azië reisde was ik zó onder de indruk van de smaken in de Aziatische keuken. Zodra je dat in Nederland probeert na te doen, is het altijd net wat minder lekker. Maar niet lang meer, want er komen twee Thaise kookexperts naar Nederland om ons hun kunsten te leren! Een échte Aziatische kookworkshop dus, en jij kan daarbij zijn!

Aziatische experts van Fair Trade Original
Ik ken Fair Trade Original als dé expert als het gaat om Aziatische producten. Denk aan currypasta, woksaus en sambal, maar ook pandanrijst en kokosmelk. Deze producten worden gemaakt in de landen zelf en de ingrediënten worden verbouwd door hun Aziatische experts: de boerinnen!

Ontmoet Khun Orachan en Khun Orapin
Om te vieren dat Fair Trade Original nu alweer 5 jaar deze Aziatische fairtrade producten ontwikkelt, komen twee van hun Thaise boerinnen naar Nederland om hun keukengeheimen te delen en ons de fijne kneepjes van het Aziatische koken te leren. Dit zijn Khun Orapin, een pittige peperboerin, en Khun Orachan, een kruidenboerin met de groene vingers die alles weet over currykruiden, gember en citroengras.

Aziatische kookworkshop in Amsterdam
Deze bijzondere dames komen vanuit Thailand naar Amsterdam om te vertellen hoe zij dagelijks koken voor hun familie en om hun authentieke Aziatische familierecepten met ons te delen. Deze unieke kookworkshop vindt plaats op 6 april, aan het einde van de middag in Amsterdam.

Wil jij hierbij zijn? Dat kan!
Aan de workshop kunnen 30 mensen meedoen en jij kan hierbij zijn! Je kan je inschrijven via de speciale website van Fair Trade Original: www.ontmoetonzeboeren.nl. Op de homepage vind je het inschrijfformulier voor de kookworkshop. Uit alle inzendingen kiest Fair Trade Original 30 gelukkigen die met de Thaise boerinnen aan de slag gaan op 6 april! En geen zorgen: er is ook een vegetarisch kookeiland 🙂

Wil jij meer weten over de Aziatische keuken, de boerinnen van Fair Trade Original en hun recepten? Kijk dan op www.ontmoetonzeboeren.nl voor enorm veel inspiratie!

Summary
Aziatische kookworkshop met Thaise boerinnen van Fair Trade Original
Article Name
Aziatische kookworkshop met Thaise boerinnen van Fair Trade Original
Description
Altijd al Aziatisch willen leren koken? Dit is je kans! De Thaise boerinnen van Fair Trade Original komen naar Nederland om ons hun kunsten te leren.
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!