Gift Suite Friends of the Brands
Isabel Boerdam

Gift Suite Friends of the Brands

zaterdag 15 augustus 2015
Soms heb ik zoveel te vertellen op mijn blog dat niet alles aan bod kan laten komen. Daarom beter laat dan nooit een blog over de Gift Suite van Friends of the Brands. Dit is een van de bloggerevents waar ik de afgelopen tijd naar toe ben geweest en deze stak er met kop en schouders bovenuit. Wat een verwennerij! Het went nooit…

Bloggerevents
Als blogger word je regelmatig uitgenodigd voor bloggerevents. Dit zijn evenementen georganiseerd door merken of bedrijven om jou samen met andere bloggers, journalisten en BN-ers exclusief kennis te laten maken met hun product. Vaak in combinatie met een bijzondere interactieve workshop zodat je ook echt iets nieuws kan leren en inspiratie op kan doen. Doordat ik gewoon werk naast De Hippe Vegetariër kan ik lang niet altijd aanwezig zijn bij dit soort evenementen, wat soms wel jammer is want je ontmoet er zoveel leuke collega-bloggers en af en toe zijn er echt interessante producten of workshops die ik graag van dichtbij zou willen leren kennen. Gelukkig kon ik vorige maand wel aanwezig zijn bij de Gift Suite van Friends of the Brands en dat was echt een feestje!

Gift Suite in The Grand
Friends of the Brands is als bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van zogeheten ‘Gift Suites’. Dit zijn evenementen voor een specifieke doelgroep (ditmaal: bloggers) waarbij verschillende bedrijven hun producten kunnen presenteren. Tijdens deze Gift Suite gebeurde dit in verschillende suites van het mooie Sofitel Legend The Grand in Amsterdam. Ieder merk had zijn eigen hoekje en een originele manier bedacht om de aandacht te trekken of echt te laten zien waar het product voor stond. Zo begon de ochtend met een powerontbijtje van Roots Amsterdam (aanrader!), zwommen de waterresistente Ultimate Ears boxen echt in bad, had het yoga-sportmerk Lululemon voor iedere een speciale ‘mindful’ opdracht en kon je bij iCasting je foto laten schieten als start van jouw carriere. Daarnaast maakte ik kennis met de super
hippe gympen van Est1842, proefde ik de pure producten van Glow Superfoods, kreeg ik de kans CleanMeals te overtuigen dat er echt een vegetarische variant moest komen, ontdekte ik dat Yoni toxic free tampons heeft, hield ik me in om niet meteen de webshop van Stylis Beachwear leeg te kopen, dronk ik mijn favoriete sapje van V-Bomb Veggie Juice en raakte ik onder de indruk van het goede werk van de stichting Look Good Feel Better.

Het went nooit
En de ‘Gift Suite’ zou geen Gift Suite zijn als ik niet met een enorme goodiebag en een heleboel cadeautjes naar huis: de iCasting foto samen met mijn leuke collega’s, twee prachtige ringen van het bijzondere merk Bering, romantische oorbellen van I am Jai, detoxkuurtjes van Amiset, een orchidee die nog steeds vrolijk naast mij staat te bloeien en allerlei lekkers om te proeven en te proberen. Ik zeg het jullie eerlijk: het went nooit! Waar heb ik dit aan verdiend? Het minste wat ik kan doen is mijn gekke leventje als blogger koesteren, aan dit soort verwennerijen denken op de dagen dat het alleen maar heel hard werken is – na werktijd – en heel veel energie en liefde kost, en Friends of the Brands en de merken bedanken voor de uitnodiging en de gulheid. Ik waardeer het enorm!

Dat was een klein kijkje in mijn bloggerleven, even een heel ander artikel dan anders. En misschien denken jullie ‘Wat gek dat ze allemaal dingen krijgt die niet passen bij De Hippe Vegetarier!’. Dat klopt, maar er zijn natuurlijk meer bloggers uitgenodigd voor wie die dingen wel relevant zijn, dus het is een mix van food/health/sport/lifestyle. En ach, hebben wij die kanten niet ook allemaal?

      


       


       


Meer weten over het werk van Friends of the Brands?

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.