Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

In een zoektocht naar leuke culi cadeaus en gadgets kwam ik laatst op Radbag terecht. Een hele vrolijke website boordevol originele, ongewone en grappige cadeau-inspiratie waar je zelf ook een beetje hebberig van wordt. Van fun gadgets tot hele ludieke apparaten en mega handy hebbedingen. Ik zette er een paar voor je op een rijtje en mag een cadeaubon weggeven!

sapsproeier-voor-citrusvruchten-0f1Sapsproeier voor citrusvruchten 
Een citroen uitpersen voor een salade vind ik vaak gedoe: maak ik weer een apparaat vies, dat ik dan weer moet schoonmaken. Dus dan knijp ik hem vaak uit, maar loop ik weer pitjes te vissen. Dat probleem is direct opgelost met deze fenomenale sapsproeier voor citrusvruchten! Ideaal bovendien om een salade net dat extra vleugje frisheid te geven voor je hem aan je gasten voorschotelt. Voor mij echt een culi-must-have!

Wijnglazenhouder voor vaatwasser
Wijnglazen afwassen vind ik echt een ramp. Een beetje mooi wijnglas is in mijn onhandige handen binnen no-time gebroken, zeker als ik hem met een stroeve theedoek poleer dan breek ik zo een glashouder-voor-de-afwasmachine-424randje af. Alternatief? In de vaatwasser, maar dan bouw ik vaak een ingewikkelde stellage waarvan het maar de vraag is of alles het overleeft. Met deze gadget van Radbag bevestig je je glazen met speciale houders in de vaatwasser, waardoor ze er ongeschonden en vooral onbewogen weer uitkomen. Handy!

Beslagportioneerder voor cupcakes
Lekker kliederen met beslag, sauzen en andere vloeistoffen, daar ben ik een ster in. Als ik iets uit een beslagkom probeer over te gieten dan gaat er sowieso wat naast. Bovendien heb ik geen vaste hand die alles gelijkmatig verdeeld. Daarom word ik buitengewoon blij van deze beslagportioneerder voor cupcakes! In mijn geval gebruik ik hem denk ik ook voor soep (kan m’n trechter weg ;-)), pannenkoekjes, saus en misschien wel dressing. Een echte cupcake-beslagportioneerder-uit-chicago-metallic-3fcveelzijdige keukenoplossing!

Mobiele pizza steenoven
Zodra ik ergens het woord ‘steenovenpizza’ lees smelt ik. Hoe knapperig is die bodem? Hoe zacht is de vulling? Daar kan mijn eigen heteluchtoven helaas niet tegenop. Met bakpapier, zonder bakpapier, op de bakplaat, op het rooster, ik heb van alles geprobeerd. Natuurlijk is het een prima pizza, maar die steenoven is toch wel anders. Hoe leuk daarom dat Radbag deze mobiele steenoven aanbiedt! Kan je thuis je eigen pizzaatje op originele Napolitaanse wijze op de steen bakken en JA dat proef je. Qua prijs valt deze niet meer in de categorie ‘grappige gadget’, maar ik vind het een serieus slim keukenapparaat (voor de keramiek-pizzaoven-166pizzaliefhebber).

Radbag, www.radbag.nl

Summary
Radbag: culi cadeaus + WINACTIE
Article Name
Radbag: culi cadeaus + WINACTIE