Print Friendly, PDF & Email

In maart organiseert Smaakboel iedere woensdagmiddag vegetarische kinderkookworkshops bij Hutspot in Amsterdam! Tijdens de workshops van Smaakboel maken kinderen op een zelfontdekkende en avontuurlijke manier kennis met de wondere wereld van gezonde voeding.

Nieuwe, gezonde smaken voor kinderen
Goede en gezonde voeding is voor de lichamelijke ontwikkeling en welzijn van kinderen essentieel. De Voedselconsumptiepeiling laat zien dat minder dan 10 procent van de Nederlandse kinderen voldoende groenten en fruit binnenkrijgen. Tessel, eigenaresse van Smaakboel, vindt het belangrijk om hier een bijdrage aan te leveren door kinderen al op jonge leeftijd op speelse wijze te leren over voeding en gezondheid. Dit betekent dat er tijdens de workshops met verse, lokale en voornamelijk biologische producten wordt gewerkt. De gerechten zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld, zijn vegetarisch en bevatten een minimum aan e-nummers en zout. Dus de reeds bekende cakejes en koekjes blijven staan en nieuwe, gezonde smaken worden ontdekt!

Smaakboel in Hutspot Amsterdam
In maart organiseert Smaakboel iedere woensdagmiddag twee workshops in de keuken van Hutspot op de van Woustraat 4 te Amsterdam. Omdat het voor kinderen belangrijk is dat ze zich op hun gemak voelen, vinden alle workshops plaats in een huiselijke sfeer en staan de lessen in het teken van plezier. Tijdens de workshops worden kinderen in verschillende leeftijdsgroepen ingedeeld (Basis kok: groep 3, 4 & 5 of Fijnproever: groep 6, 7 & 8) zodat er de juiste aandacht is voor het kind. De workshops vinden plaats in kleine groepen van maximaal tien kinderen per groep voor voldoende persoonlijke begeleiding. De kosten van de woensdagmiddag workshop bij Hutspot bedragen €10,- per workshop per kind.

Voor meer informatie en aanmelden: www.smaakboel.nl

Hutspot, Van Woustraat 4, 020 223 1331, www.hutspotamsterdam.com.

1939417_584949658250036_1772451017_o

Summary
Smaakboel: vega kinderkookworkshops!
Article Name
Smaakboel: vega kinderkookworkshops!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!