...

Inspiratie: Kerst dessert

door | 21 dec 2018 | Feestdagen, Recepten, Vegetarisch

Print Friendly, PDF & Email

De kerstdagen staan al bijna voor de deur! Heb je nog geen idee wat je gaat koken of ben je nog op zoek naar inspiratie voor je vegetarische gast? Wij delen onze favorieten om een compleet diner op tafel te zetten. Met maximale voorbereiding en minimale handelingen op de avond zelf. Dan kan jij ook lekker aanschuiven bij je gasten, wel zo gezellig! Vandaag: kerst nagerechten.

Vegan choco mousse met aquafaba (kookvocht van peulvruchten)

Vegan cookie dough ijs (zonder ijsmachine)

Kerstmenu: toffees met Himalaya zout

Vegan klassieker: tiramisu met zijdezachte tofucrème

Kerstmenu: limoen-avocado taartjes met vegan koffie-ijs

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
Inspiratie: Kerst dessert
Article Name
Inspiratie: Kerst dessert
Description
De kerstdagen staan al bijna voor de deur! Wij delen onze favorieten om een compleet diner op tafel te zetten. Vandaag: kerst nagerechten.
Author
Romy Kok
Volg Romy

Romy Kok

Vegetarische Foodie at De Hippe Vegetariër
Romy is student Media, Informatie en Communicatie en is daarnaast elke dag bewust bezig met gezond en vooral lekker eten, voldoende beweging en het milieu. Ze is regelmatig in de keuken te vinden om recepten te testen en probeert zo haar familie te verrassen met creatieve vegetarische gerechten. Daarnaast heeft ze een grote liefde voor uiteten gaan en is niet vies van een wijntje. Hier vertelt ze je alles over!
Romy Kok
Volg Romy

Latest posts by Romy Kok (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt