Print Friendly, PDF & Email
4/5 - (5 stemmen)

Hebben jullie ook al zo’n zin in kerst? Dan heb ik héél goed nieuws! Willem & Drees heeft dit jaar in samenwerking met De Hippe Vegetariër een speciale VEGETARISCHE kerstbox ontwikkeld. Kortom: een hip vegetarisch 4 gangen diner in één keer in huis. Het enige wat jij nog hoeft te doen is te koken en te smullen. Bestel hem meteen!

Het gemak van een kerstbox
Slepen met tassen vol boodschappen, van de ene winkel naar de andere winkel, tussen alle mensenmassa’s door en dan ook nog eens moeten stressen over wat je nu precies gaat maken. Met een kerstbox heb je al die ellende niet! Op 23 december ontvang je alle ingrediënten inclusief een receptenboekje met een uitgebreid stappenplan. Alles in één keer in huis, zonder zorgen! Of je nu voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen wilt koken. En het goede nieuws is: dit jaar is de kerstbox van Willem & Drees helemaal vegetarisch, ontwikkeld in samenwerking met ons! Dat móet wel lekker zijn dus 🙂

Ons vegetarische kerstmenu
Speciaal voor Willem & Drees liet ik me inspireren door de verse biologische seizoensproducten van de Nederlandse boeren en ontwikkelde een feestelijk vegetarisch menu waarmee je óók de vleeseters gelukkig maakt. Dus wat staat er dit jaar met kerst op tafel…?

Tadaaaaa! Dit is jouw vegetarische kerstmenu:

 • OP TAFEL
  Feestelijke broodplank met zelfgemaakte kruidenboter en kaasstengels
 • VOOR
  Rode bieten-appelcarpaccio met boerenkoolpesto en geroosterde hazelnoten
 • TUSSEN
  Paddenstoelencappuccino met eekhoorntjesbrood en geitenkaasroom
 • HOOFD
  Vegetarische Wellington met pompoen, rode ui, cranberrys en pecannoten
 • DESSERT
  Tiramisu van vanille-hangop met speculoos, amaretto en gekaramelliseerde peer

Een goed glas wijn erbij
Maak jouw kerstdiner helemaal compleet met bijpassende wijnen! Bodegas Neleman heeft hiervoor drie biologische wijnen geselecteerd. Het wijnpakket bevat één fles cava, drie flessen witte en twee flessen rode wijn.

 • Neleman Cava Seco
  Blije biologische bubbels!
 • Neleman Monastrell Tempranillo Crianza, 2014
  Een vrolijk stel. De tempranillo fris, de monastrell vol rood fruit.
 • Neleman Viognier Verdil, 2016
  Een ongecompliceerd lekkere wijn! Fris én rond tegelijk.

Het wijnpakket is exclusief voor jou te bestellen in combinatie met de kerstbox en wordt tegelijk op 23 december geleverd.

Wat kost dat?
Jouw volledige vegetarische kerstdiner is te bestellen vanaf 99 euro voor 4 personen. Dit loopt als volgt op voor meer personen:

 • 4 personen: 99 euro
 • 6 personen: 129 euro
 • 8 personen: 159 euro
 • 10 personen: 189 euro
 • 12 personen: 219 euro

Het wijnpakket met totaal 6 flessen wijn kost 45 euro per pakket.

Wees er snel bij! Onder de eerste 100 bestellingen verloot Willem & Drees 10x een wijnpakket. Bestellen doe je hier.

Geniet van een vegetarische kerst! En laat ons alsjeblieft allemaal weten wat jullie van ons kerstmenu vonden! Wij kijken natuurlijk enorm uit naar allemaal kerstige foto’s op Facebook en Instagram met #kerstbox #willemdrees #dehippevegetarier ALVAST EEN FIJNE KERST!

Summary
Vegetarische kerstbox: 4 gangen diner in één keer in huis
Article Name
Vegetarische kerstbox: 4 gangen diner in één keer in huis
Description
Op zoek naar een vegetarisch kerstmenu? Willem & Drees biedt dit jaar een vegetarische kerstbox aan. Je ontvangt alles voor je 4-gangen diner in 1x thuis!
Author