Print Friendly, PDF & Email

Valentijnsdag staat weer bijna voor de deur. Bij deze 5 hotspots kun je terecht om je geliefde eens goed in de ogen te kijken boven een speciaal Valentijnsmenu. Of het nu met je grote liefde, scharrel of tinder-date, ‘it’s-complicated’, vriend, vriendin of oma is, in dit lijstje vind je gegarandeerd een match!

Foodhallen
Geen date op Valentijnsdag? Niet getreurd, want in de Foodhallen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag kun je terecht om de ware te ontmoeten terwijl je van lekkere hapjes en drankjes geniet met vriend(inn)en. Ook Cupido is aanwezig om een handje te helpen en tovert alle locaties de 14e om tot Flirthallen. Wie weet kom jij de ware hier tegen, en anders heb je in ieder geval een gezellige avond gehad 😉

Foodhallen Amsterdam | Bellamyplein 41
Foodhallen Rotterdam | Wilhelminakade 58
Foodhallen Den Haag |  Haagsche Bluf 40

Lemonman bar NENI
Heb jij op Valentijnsdag een eerste afspraakje met je vlam? Niks ongemakkelijk, want Lemonman bar NENI in Amsterdam helpt je uit de brand! Dit is op Valentijnsdag namelijk de perfecte locatie voor een eerste (tinder)date. Het hoeft allemaal niet te zoetsappig en serieus te zijn, daar zorgt NENI wel voor.  Op de bovenste etage worden heerlijke cocktails geshaket en op 14 februari wordt een speciale Valentijnscocktail geïntroduceerd, namelijk de ‘Mr. André’. Een mysterieuze cocktail met framboos, vanille, basilicum, spicy gin, gember en limoen. De smaken zijn lief maar pittig. Zo zorg je er wel voor dat hij of zij op slag verliefd op je wordt!

Lemonman bar NENI | Stadionplein 8 | 020 747 0098

Osteria Vicini 
Pizzeria Osteria Vicini in Rotterdam is het perfecte restaurant voor een afspraakje met iemand die je wel heel erg leuk vindt. Bij Osteria Vicini kun je samen genieten van heerlijke pizza. Op Valentijnsdag worden alle pizza’s speciaal in de oven gebakken in de vorm van een hart! Zo kun jij laten merken dat je die ene persoon écht leuk vindt. Heerlijk om te delen, of lekker helemaal zelf op te eten. Jij en je Valentijn kunnen elkaar beter leren kennen onder het genot van een fantastische pizza!

Osteria Vicini | Kortekade 63A | 010 890 0555

Restaurant Vessel
Restaurant Vessel in Hotel Boat&co in Amsterdam is een mooie plek voor een afspraakje met een persoon met wie jij nog wel wat tijd zou willen spenderen. Het menu van VESSEL Kitchen barst van de creatieve en plantaardige gerechten. De gerechten zijn modern en voedzaam. Perfect om te laten zien dat jij deze relatie echt serieus neemt. Voor Valentijnsdag is er een speciaal shared driegangen tasting menu ontwikkeld en we kunnen je alvast verklappen dat het dessert bestaat uit donkere chocolade met wilde bosbessen, een trifle met bloedsinaasappel en liefde van de chef. Ook voor goede wijnen of cocktails ben je hier aan het juiste adres!

Restaurant Vessel | Revaleiland 500 | 020 246 1599

Poké perfect
Wil je liever gewoon lekker op de bank hangen met je date? Dankzij Poké Perfect hoef jij helemaal niet de deur uit met Valentijnsdag! Een romantisch diner thuis, netflix en chill met je fling of gewoon een gezellige vriend(inn)enavond. Poké Perfect maakt het allemaal mogelijk.  Poké Perfect heeft verschillende locaties in Amsterdam, Den Bosch en Utrecht. Een prachtige zelf samengestelde sushi bowl of sushirrito (een burrito van sushi) of een van de signature dishes. Voor de vega, vegan of pescotariër is hier voor ieder wat wils. Een geslaagde Valentijnsdag op de bank is een feit!

Naar welke hotspot neem jij jouw geliefde het liefst mee op Valentijnsdag? Wij zijn ontzettend benieuwd. Laat het ons weten via Facebook, Instagram of in een reactie!

 

Summary
5x uiteten met Valentijnsdag
Article Name
5x uiteten met Valentijnsdag
Description
Naar welk restaurant neem jij je geliefde mee op Valentijnsdag? Hier vind je 5 hotspots om uiteten te aan op Valentijnsdag!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!