Print Friendly, PDF & Email

Misschien herken je dit wel. Je loopt door een onbekende stad en het wordt tijd om iets te gaan eten. Je hebt niet gereserveerd, want je wilde de opties open houden en het leukste tentje kiezen wat je tegenkomt. Klinkt gemakkelijk, maar niets is minder waar. Dus wat gebeurt er? Je loopt een uur lang van tentje naar tentje met de smoes: “Misschien is de volgende nog leuker!” Het gevolg? Vrienden of geliefde chagrijnig: “We gaan echt NU eten!” en uiteindelijk eindig je met knorrende maag in een middelmatig restaurant. Dit is mij echt zoo vaak overkomen… Vanaf nu niet meer want ik heb Pimmr ontdekt! Een nieuwe restaurant-web-app die ingespeeld raakt op jouw persoonlijke smaakprofiel en dus altijd en overal de beste restaurant keuze voor je klaar heeft!

Het vinden van een restaurant…
Ik ben er soms uren mee bezig. Een stedentripje voorbereiden gaat bij mij niet over musea, maar over ontbijt-hotspots, borreltentjes en restaurants-to-be. Waar ze goede vegetarische opties hebben maar ook een fijne wijnkaart en een mooie ambiance. Geen gemakkelijk smakenpalet! Dat betekent dat ik eerst via blogs van collega’s onderzoek doe, maar vaak moet je dan hele artikelen doorlezen of kan je niet snel vinden wat je zoekt. Alternatief is Tripadvisor maar dan weet ik nog steeds niet wat er op het menu staat en bekijk ik bij een potentieel restaurant dus eerst nog de menukaart en foto’s. Een hele klus!

Pimmr: restaurant web-app met jouw smaakprofiel
Daarom vind ik Pimmr echt een geniale uitvinding. Eigenljk had ik het systeem allang bedacht, maar om het vervolgens te bouwen… Pimmr is een web-app (website en app) waarop je je supersnel kan aanmelden met slechts je emailadres. Vervolgens kan je op basis van een lijst key words aangeven welke woorden van toepassing zijn op jouw ideale restaurant. Dit is de basis voor jouw smaakprofiel. Wanneer je nu op zoek gaat naar een restaurant in een bepaalde stad, geeft Pimmr per restaurant aan in hoeverre deze met jou matcht. Naarmate je Pimmr vaker gebruikt analyseert hij jouw restaurant-gedrag en verfijnt hij de zoekfuncties. Na verloop van tijd heb je dus altijd een maatje bij je die precies zegt waar jij een leuke avond gaat hebben!

Mijn try out
Sinds mijn boek af is en ik daarin voor maar liefst veertien steden in Nederland mijn favoriete ontbijt-, koffie-, lunch-, borrel- en diner-hotspot heb geselecteerd, weet ik natuurlijk als nooit te voren hoe mijn smaakprofiel in elkaar zit. Ik was dus heel nieuwsgierig in hoeverre Pimmr dit snel door zou hebben, en ik moet zeggen: na de eerste keer gebruiken kwam de web-app al heel redelijk uit de test! In alle steden die ik bekeek stonden twee of meer van mijn hotspots bovenaan de lijst. Kan je nagaan als Pimmr mijn restaurantgedrag straks echt doorgrond heeft!

Wil je het ook proberen?
Download de app of bezoek de website en meld je binnen 1 minuut aan via deze link. Emailadres invullen en je bent klaar. Ik ben heel benieuwd of Pimmr ook voor jou de beste restaurantkeuze in petto heeft!

Facebook_Couple

Pimmr, pimmr.com

Ben jij nieuwsgierig naar Pimmr? Heb je het gedownload en je eerste restaurant geprobeerd? Ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen! Laat me deze weten in een reacie op dit bericht op via Facebook of Twitter.

Summary
Altijd de beste restaurant keuze
Article Name
Altijd de beste restaurant keuze

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!