...

Bali: hip en healthy ontbijten

door | 8 jun 2017 | Bali, Hotspots, Op reis

Print Friendly, PDF & Email

Bali is een ontzettend fijn reisland. En je hoeft er zeker niet bang te zijn dat je niet lekker, gezond of vegetarisch kan eten. Soms is het weliswaar even zoeken naar echt lokaal eten tussen de pizza’s en burgers door, maar vaak genoeg zitten er zoveel leuke en gezonde tentjes dat je echt overal heen wil. Om je een stuk op weg te helpen wat de hipste healthy hotspots zijn, hierbij de ultieme My Travel Boektje lijst met favoriete hotspots voor ontbijt en lunch op Bali!

Locatie: Seminyak

Nalu Bowls
Nalu bowls is all I ever wished for. De mooiste, lekkerste, gezondste en meest fotogenieke bowls vind je hier. Nalu Bowls vind je nu niet alleen in Seminyak, maar ook in Canggu en Uluwatu.

 

 

 

 

 

Corner House
In het midden van het centrum tussen alle leuke winkels zit Corner House. Een heerlijke en super hippe breakfast en lunch hotspot in Seminyak. Denk aan poached eggs, French toast en heerlijke yoghurtjes met fruit en granola.

 

 

 

 

 

Sea Circus
Acai bowls, hipsters en heerlijke sapjes vind je bij Sea Circus. Daarnaast is het gewoon een super leuk tentje waar je heel leuk kan zitten!

 

 

 

 

 

 

Watercress
Eigenlijk is het zonde om hier alleen te ontbijten, dus je moet zeker terugkomen voor de lunch. De menukaart is uitgebreid en alles even lekker en mooi opgediend. Watercress is hip en een tikkeltje chique waar veel modellen, locals en hipsters dagelijks afspreken.

 

 

 

 

 

Sisterfields
Hier staan op de menukaart heerlijke shakes (met banaan, dadel en pindakaas hmmm) dik belegde broodjes en amazing fries. Sisterfields is exact wat je nodig hebt als je een kater hebt.

 

 

 

 

 

Cafe Bali
Cafe Bali is een relaxed, schattig cafeetje. Pluspunt is dat het een leuk terras heeft waar je knus kunt ontbijten en lunchen.

 

 

 

 

 

 

Earth Cafe
Super healthy en misschien een tikkeltje té groen, maar zeker een vermelding waard. Ben je helemaal vegan of een echte health freak? Dan ga je hier heel erg blij worden.

 

 

 

 

 

 

The Fat Turtle
De naam alleen al is de moeite waard. Maar het menu zeer zeker ook. De red velvet pancakes moet je proberen. Die zijn to die for!

 

 

 

 

Locatie: Canggu
Betelnut Café
Mijn allergrootste favoriet in Canggu is Betelnut Café. De breakfast bowls zijn zo lekker en zo mooi dat je ze bijna niet durft op te eten. Ik vond hier al snel wat op; want ik ging gewoon elke dag. En zelfs na 7 ochtenden op een rij ging het niet vervelen. Maar ook de lunch is fantastisch, heerlijke wraps, burgers, cheesecake en goede frietjes. Love it!

 

 

 

Crate
Mijn runner up in Canggu en direct naast Betelnut. Dus als het te druk is bij de één, loop je gewoon door naar de ander. Heerlijke broodjes, perfecte taarten en gezonde sappen. De gasten zijn super hip(ster) en übercool en de bediening vriendelijk en snel.

 

 

 

 

 

Canteen
Iets voorbij Crate en Betelnut zit Canteen (tegenover Cafe Avocado). Een gezellige aanrader!

 

 

 

 

 

 

Ben jij op Bali geweest? Wat waren jouw favoriete hotspots? Laat het ons weten in een reactie op de website, via Facebook, Instagram of Twitter!

Summary
Bali: hip en healthy ontbijten
Article Name
Bali: hip en healthy ontbijten
Description
Bali is een ontzettend fijn reisland. Lees hier wat de hipste healthy hotspots zijn: mijn lijst van favoriete hotspots voor ontbijt en lunch op Bali!
Author
Rebecca Boektje
Volg Rebecca

Rebecca Boektje

Rebecca Boektje is travel addict & hotspot spotter en deelt haar inspiratie op haar blog MyTravelBoektje. Haar grote passie is reizen én eten, want ze eet het liefst de hele dag. Rebecca ontbijt graag en vaak buiten de deur maar ook voor drankjes en diner weet ze precies waar je moet zijn! Zowel in haar hometown Amsterdam, als in bijzondere steden en landen. Rebecca deelt haar beste veggie tips over de wereld op De Hippe Vegetariër! Meer inspiratie? MyTravelBoektje voorziet je van je dagelijkse dosis hotspots, lifestyle, tips, mode, travel en recepten.
Rebecca Boektje
Volg Rebecca

Latest posts by Rebecca Boektje (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt