Print Friendly, PDF & Email

Mijn culinaire feestweek van het jaar: Dining with the Stars. De week waarin je de kans krijgt diverse Michelin-ster restaurants te beleven voor een goede prijs. Wat wil een foodie nog meer? Van 26 november tot en met 6 december is het weer zover, reserveren kan NU!

Dining with the Stars
De Michelin Sterren Restaurant Week van zomer 2015 vindt plaats van donderdag 26 november tot en met zondag 6 december. In deze tien dagen kan je in een groot aantal Nederlandse restaurants met een of meer Michelin Sterren een vier-gangen lunch genieten voor 44,50 euro of een vijf-gangen diner voor 59,50 euro, met een supplement in het geval van twee of meer sterren. Uit ervaring van eerdere jaren kan ik alvast een aantal restaurants aanraden: &Samhoud Places, Vinkeles, en Ciel Bleu en Yamazato in het Ocura Hotel. Verder zijn buiten Amsterdam ook De Bokkedoorns in Overveen, Niven in Rijswijk, De Kromme Watergang in Hoofdplaat, Chapeau in Bloemendaal, Tante Koosje en T Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht, Cheval Blanc in Heemstede, T Nonnetje in Harderwijk, De Nederlanden in Vreeland, Wolfslaar in Breda en ML in Haarlem absoluut de moeite waard. Met name de Michelin Ster Restaurants buiten Amsterdam zijn misschien een tikje stijf in een mooie ambiance waar je je niet direct thuis voelt, maar in deze culinaire feestweek is het absoluut de moeite waard. Culinaire belevenissen gegarandeerd!

Reserveren
Reserveren is NU mogelijk via: http://www.diningwiththestars.nl/lang/nl/cities/diningwiththestars/restaurants. Dining City-nieuwsbrieflezers mogen met voorrang reserveren, dus voor de volgende keer even aanmelden op www.diningcity.com/nl/nederland is zeker de moeite waard, ook voor de culi-nieuwtjes. Let op! Bij sommige restaurants staat er een rood euroteken, dat betekent dat de menuprijs vooraf al betaald moet worden. In dit geval is reserveren dus niet vrijblijvend!

TIP: je zult zien dat, zeker bij de Dining with the Stars week, alles direct lijkt volgeboekt. De ervaring leert echter dat een week voor aanvang er weer nieuwe plekken worden vrijgegeven en er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Even in de gaten houden dus!

Summary
Aankondiging: Dining with the Stars
Article Name
Aankondiging: Dining with the Stars

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!