Print Friendly, PDF & Email

Ga jij ook af en toe langs de Bagels & Beans om te ontbijten, lunchen of koffie te drinken? Wij wel, samen met een hoop andere Bagels & Beans fans. Bagels & Beans is namelijk uitgeroepen tot het beste vegetarische restaurant van De Vegetarische Restaurantweek! Van de 531 deelnemende restaurant ging de Bagels & Beans er met 107 stemmen met de titel vandoor. Wat is dan de beste bagel? Wij vertellen het je!

Awesome Prana bagel
De Awesome Prana bagel is de ultieme bagel volgens Bagels & Beans én volgens ons! Deze gezonde bagel zit vol goede voedingsstoffen en boordevol smaak. De bagel zelf maakt het gerecht al bijzonder. Zoals de naam zegt, wordt standaard de prana-bagel geserveerd. Deze bagel bevat een zeer laag glutengehalte. De prana-bagel wordt onder andere gemaakt met kokos- en suikerbietvezels, ei, lijn- en chiazaad en verschillende specerijen. Gezond en super lekker!

Awesome Prana beleg
Wat zit er dan op de bagel, dat hij zo awesome wordt? De Awesome Prana is belegd met hummus, avocado, alfalfa, dukkah (Egyptische kruiden), tomaat & sla. De bagel is royaal belegd, dus je hoeft niet bang te zijn voor een karige portie. De flinke laag en hummus en dikke avocadoplakken zorgen ervoor dat de bagel goed gevuld, voedzaam en romig is. De alfalfa, tomaat en sla geven de bagel de nodige frisse touch. Dukkah is de voornaamste smaakmaker. Dukkah is een Egyptisch specerijennotenmengel. Zo zitten er bijvoorbeeld gemalen cashewnoten, korianderzaad, sesamzaad, anijszaad, karwijzaad, komijnzaad, chilivlokken en zout en peper in. Dit geeft een beetje een crunch, dat heel fijn is bij de romige hummus en avocado, maar geeft vooral ook heel veel smaak!

Bagels & Beans menu
Naast de Awesome Prana heeft Bagels & Beans nog veel meer bagels op het menu staan. Ook kun je er onder andere terecht voor goede koffie, verschillende gezonde sapjes en de lekkerste taartjes. Benieuwd geworden? Vrijdag vertellen wij je alles over het Bagels & Beans menu en wat wij er van vonden!

Wat is jouw favoriete bagel bij Bagels & Beans? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
Het ultieme bagel gerecht van Bagels & Beans
Article Name
Het ultieme bagel gerecht van Bagels & Beans
Description
Bagels & Beans is uitgeroepen tot het beste vegetarische restaurant van De Vegetarische Restaurantweek! Wat is dan de beste bagel? Wij vertellen het je!
Author