Print Friendly, PDF & Email

Gelukkig hebben we al een aantal dagen op het terras door mogen brengen. Maar soms is het best lastig, welk terras ga je zitten! Zeker als je daarbij nog lekker wilt eten. Soms is de keuze beperkt doordat de terrassen storm gelopen worden zodra de zon zich laat zien. Maar niet ieder terras is hetzelfde. Daarom hebben we er een aantal voor je uitgelicht in deze top 5: hotspots met terras.

mg_2635-copy-1080x675Riva
In Amsterdam Oost aan de Amstelboulevard vind je restaurant Riva. Een restaurant met een heerlijk terras en een waanzinnig uitzicht over de Amstel zowel richting Oudekerk als richting het centrum van de stad. Hier kan je optimaal genieten van Amsterdam aan het water in een rustige atmossfeer met vriendelijke bediening, heerlijk eten en een geweldige prijs-kwaliteit.

 

HoutloodsDe Houtloods
Een topper als je in de buurt van Tilburg bent: wat ben ik onder de indruk van De Houtloods! Kleinere gerechten die te combineren zijn tot een 3-, 4-, 5-, of zelfs 6-gangen menu, gepaard met een wijn die het helemaal compleet maakt. Én het beste plekje in het restaurant… dat geheim verklappen we graag!

 

 

CafCafé de Ceuvel
In een gezellig paviljoen, in de hangmat op de veranda en op het scheepshellingsterras gelijk aan het water kun je genieten van heerlijk eten, drinken en muziek. Een toevluchtsoord in de zomer van de vroege ochtend tot de late avond!

 

 

In StockInStock
InStock op het Westergastterrein: een geweldig initiatief dat voedselverspilling letterlijk en figuurlijk op de (menu)kaart zet door gerechten te bereiden met afgekeurde producten van de Albert Heijn. Na ruim een miljoen geredde maaltijden, volgereserveerde avonden en een enorm succes kwam InStockvorige maand met het goede nieuws: hun permanente restaurant is een feit!

 

Het BoschHet Bosch
Restaurant Het Bosch ligt verstopt in een van de mooiste hoekjes van Amsterdam: aan de Nieuwe Meer. Dichtbij de zuid-as en toch ongekend midden in de natuur. Alle dagen van het jaar word je hier verrast door roodoranje zonsondergangen terwijl je op vrijdag en zaterdag geniet van een vegetarisch culinaire proeverij in de rode pluche banken met hippe tunes op de achtergrond. Feestelijk a la Moulin Rouge!

 

Ben jij in één of meerdere van deze hotspots geweest? Verras mij dan met een foto van jouw ervaring via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd! 

Summary
Top 5: Hotspots met terras
Article Name
Top 5: Hotspots met terras