New York: beste ontbijt hotspots
Rebecca Boektje

New York: beste ontbijt hotspots

donderdag 22 juni 2017
Of je nou een makkelijk en snel ontbijtje wil, een heel gezond ontbijt of juist uitgebreid de dag beginnen, alles in New York is mogelijk! Om je op weg te helpen voor als je in deze enorme stad bent, tipt Rebecca van My Travel Boektje haar leukste ontbijt hotspots.

The Butcher’s Daughter (Soho)
Lekker aan het shoppen tussen Spring St & La Fayette? Ga dan ontbijten of lunchen bij The Butcher’s Daughter. Mijn favoriet? Toast with smashed avocado en een sunny side up eitje!

 

 

 

 

The Cuppingroom café (Soho)
Leuke hippe lunchzaak in het midden van Soho. The Cuppingroom Café heeft bakstenen muren, fantastische pancakes en extreem lekkere broodjes.

 

 

 

 

Café Select (Soho)
Café Select is een klein hipster zaakje tussen La Fayette en Spring St. Veel hippe New Yorkers beginnen hier hun dag. Ze hebben er heerlijke croissantjes, yoghurt met granola en goede uitsmijters. Love it!

 

 

 

 

Concord Hill (Williamsburg)
Hier kan je de hele dag heerlijk zitten! Goede ontbijtjes, maar ook de lunch kaart is top! Salades, goede broodjes en andere lekkere gerechten. Mochten ze pumpkincake hebben, bestel die! Die is to die for.

 

 

 

 

Station (Williamsburg)
Beroemd en berucht om hun brunch maar ook perfect voor een makkelijk ontbijtje. Op de kaart een mix van Griekse yoghurt met granola en blueberry pancakes. Awesome.

 

 

 


Five Leaves (Williamsburg)
Five Leaves is de zaak van Heath Ledger en daarom mateloos populair. Altijd een rij, maar wel dus altijd gezellig druk. Het eten is top en de sfeer die er hangt is heel relaxed. Als je hier bent moet je zeker weten de truffle fries bestellen!

 

 

 


Baltazars (Soho)
De lekkerste oatmeal cookies ever! Maar er is nog meer. Goede broodjes, poched eggs en bagels met zalm. Qua locatie top, want middenin Soho.

 

 

 

 

The Mercer Kitchen (Soho)
Op het hoekje van Mercer St zit The Mercer Kitchen. Hier kan je heerlijk ontbijten, super hip lunchen en ook voor het diner is dit the place to be.

 

 

 

 

Dudley’s (Chinatown)
Een tof lokaal zaakje in het midden van Chinatown. Ideaal, want in deze area is het lastig om iets leuks te vinden. De sandwich met smashed avocado is awesome, maar ook voor de borrel is dit heel leuk!

 

 

 

Meer tips voor New York? Klik hier.

Ben jij in New York geweest? Wat was jouw favoriete hotspot? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.