...

Par Hasard: Een friterie met klasse!

door | 6 jul 2018 | Amsterdam, Diner, Extra bijzonder, Gewoon genieten, Hotspots, Ontspanning

Print Friendly, PDF & Email

Par Hasard is dé plek bij uitstek voor de meest heerlijke frites! Elke maand worden bij Par Hasard de verschillende aardappelrassen opnieuw getest op kwaliteit, om de beste kwaliteit aan aardappelen voor de gasten te waarborgen. De friterie Par Hasard is de entree naar nog véél meer. Huisgemaakte sauzen, waaronder de mayonaise en zelfs de huisgemaakte piccalilly, verschillende soorten mosterd, tafelzuur, en de meest heerlijke wijnen en biertjes die erbij worden geschonken.

Het interieur
Heb je iets bijzonders te vieren? Par Hasard is een ideale, gezellige en inspirerende locatie voor privé borrels, een feestje of diner. Het is een grote, gezellige bar. Heel cozy ingericht met een gezellig interieur dat tijdloos en authentiek is. Bij binnenkomst in het filiaal in Amsterdam kom je in de friterie. Ernaast is het cafe, vol met houten meubels en sfeervolle belichting. Het contrast tussen de twee ruimtes, de friterie en het eetgedeelte maakt Par Hasard uniek en bijzonder.

Bediening
De bediening bij Par Hasard is vriendelijk en behulpzaam. Bij binnenkomst werden we gelijk verwelkomd met prosecco en een vegetarische borrelplank. Zij vertelenden ons vol enthousiasme over het concept en over de vegetarische en veganistische maaltijden waar we uit konden kiezen. Het restaurant zat helemaal vol, en nog wel op een maandagavond. De gasten die er komen variëren enorm. Veel stelletjes, maar ook zakenmensen, groepen en mensen die er alleen komen genieten van het eten, al lezend of werkend op hun laptop.

Vega op de kaart
Par Hasard is geïnspireerd op de traditionele Belgische frituur, waar gasten nog werden ontvangen door een gastheer of gastvrouw. Ze serveren er de meest traditionele gerechten met huisgemaakte frites. De aardappel wordt op de locatie zelf bereid tot friet. Daarnaast worden en de meest heerlijke kroketten van Holtkamp geserveerd. Wel staan er veel vleesgerechten op de menukaart, maar er is ook zeker gedacht aan de vegetariërs en veganisten. De burger van bietjes en wortel is een van hun vegetarische specialiteiten. En bij een goed frietje hoort natuurlijk ook een goed biertje of wijntje. Par Hasard schenkt fantastische wijnen van mousserend, wit, rosé tot rood. Daarnaast serveren ze ook de meest heerlijke zoete dessertwijnen en biertjes.

Par Hasard – Douwes Dekkerstraat 22 – Amsterdam – www.cafeparhasard.nl

Ben jij bij Par Hasard geweest? Of weet je een andere hotspot waar we heen zouden moeten? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook, Instagram of Twitter. We zijn benieuwd!

 

 

 

Summary
Article Name
Par Hasard: Friterie met klasse!
Description
Par Hasard in Amsterdam is dé plek bij uitstek voor de meest heerlijke frites! Lees hier de review van de frites, vegetarische snacks en heerlijke wijn.
Author
Rosa Kuijpers
Volg Rosa

Rosa Kuijpers

Redacteur en social media expert at De Hippe Vegetariër
Rosa is een echte foodie en is sinds november 2017 van start gegaan bij de Hippe Vegetariër. Naast haar studie Communicatiewetenschap heeft ze veel affiniteit met gezonde voeding en sport, en schrijft hier maar al te graag over. Daarnaast redigeert en corrigeert ze verslagen en scripties van studenten. Ze hoopt de bezoekers van de Hippe Vegetariër vooral te inspireren en te boeien met haar artikelen.
Rosa Kuijpers
Volg Rosa

Latest posts by Rosa Kuijpers (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt