Print Friendly, PDF & Email

Ben je toevallig nog op zoek naar een leuk uitje voor dit weekend? Wat dacht je van picknicken in Rotterdam met Karakters’ picnic box? Voetjes in het gras, wijn of appelsap in de hand en ondertussen proeven van verschillende hapjes in de zon, een recept voor ontspanning! Restaurant Karakter vult deze zomer een eigen picknick box met hapjes en drankjes, dus neem je kleedje mee en zoek een plekje uit in het dichtbijgelegen Euromastpark!

Picknick in het park
Wat te doen met al die Hollandse zomerzon? Ik heb geen vakantie in het verschiet deze zomer en heb besloten te genieten van de Nederlandse zon, die de laatste tijd niet onder doet voor de gemiddelde kustplaats aan de Costa Brava. Lekker dicht bij huis blijven saai? Welnee, het geheim om de zomer door te komen is het plannen van leuke uitjes. En mocht het nu net zo zijn dat ik de tip heb voor het ultieme vakantiegevoel in eigen land! Tijd om de kleedjes uit de kast te trekken en een picknick in het park te plannen. Maak je eigen picknick of haal simpelweg je picknick box op bij Restaurant Karakter en zoek een plekje in het bijgelegen Euromastpark én ontspan! Je zult merken, vakantie in eigen land is zo erg nog niet.

Karakters’ Picnic Box
Klinkt restaurant Karakter je bekend in de oren? Dat kan kloppen, eerder schreven wij dit artikel over onze ervaringen bij restaurant Karakter in Rotterdam. Het restaurant in het Westerlijk Handelsterein in Rotterdam heeft een nieuw concept, dat wel heel goed past bij het tropische weer van de afgelopen tijd. Tijd om naar buiten te gaan, te genieten van de zon en buiten te eten, want daar gaat het tenslotte om in de zomer. Met Karakters’ picknickbox in de hand en geruit kleedje onder de arm vertrekken wij naar het bijgelegen Euromastpark om neer te strijken in de zon. Wij vinden een rustig plekje, waar we in de verste verte kunnen genieten van de rust (en een picknick natuurlijk). Nu is het een kwestie van het kleedje neerleggen, neerploffen en de Picnic Box uitpakken. Maar wat zal er allemaal inzitten voor lekkers?

Vegetarisch genieten!
Net zoals je gewend bent van restaurant Karakter, zijn ook alle gerechten in de picknick box voornamelijk biologisch, lokaal en in het seizoen. In de Picnic Box vind je naast 2 besteksetjes, 2 limonadeglazen, servetjes en de menukaart ook verschillende vegetarische gerechtjes en een fles wijn of Zoetermeerse appelsap. Zodra we de box openen, vinden we broodjes, wraps, bolletjes, salade, snacks en een zoet mini-dessert. Wanneer we de inhoud van de Picnic Box nader inspecteren, zien we de volgende details terug op de menukaart en in de gerechtjes.

1 Karakters’ Picnic Box voor 2 personen 
Prijs €37,50
– “BLT” sandwich met boerenkaas, knapperige (vegan) bacon, tomaat, little gem en mayo.
– wortelwrap met paprika-fetasmaak
– bietenwrap met doperwten-mint hummus
– pastechi
– gefrituurde kaasbal
– vers fruit
– sweet bites
– coleslaw
– 1 fles (7,5 dl) witte of rode wijn, rosé of een fles Zoetermeerse appelsap

Praktische zaken
Nu je weet wat er in Karakters’ Picnic Box zit, kan ik me voorstellen dat je wilt weten hoe je een box kan bestellen. Dit gaat als volgt. Je bestelt de box minimaal 1 dag van tevoren tot 22.00 uur ‘s avonds via de mail info@restaurantkarakter.com of via Whatsapp op 06-48520030. Vermeld je naam en je telefoonnummer en maak een keuze uit wit/rood/rosé of appelsap. Maar hoe kan je dan betalen? Heel simpel! Je bevestigt je reservering middels een betaling via Tikkie! Tijd om de box op de door jou uitgekozen dag op te halen. Dit kan vanaf 12.00 uur ‘s middags. Komt er toch iets tussen of dreigen je plannen in het water te vallen? Kostenloos annuleren kan tot 48 uur van tevoren. De box is niet alleen in het weekend beschikbaar, maar gewoon 7 dagen per week. Zodat jij ook op je vrije maandagmiddag kan picknicken, want in de vakantie moet dat kunnen!

Karakter – Van Vollenhovenstraat 15, 3016 BE Rotterdam – www.karakterspicnic.com

Heb jij al heerlijk in het park gezeten met Karakter’s Picnic Box? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
Picknicken in Rotterdam met Karakter's picknick box
Article Name
Picknicken in Rotterdam met Karakter's picknick box
Description
Ben je toevallig nog op zoek naar een leuk uitje voor dit weekend? Wat dacht je van picknicken in Rotterdam met Karakter's picnic box!
Author