...

Rollende keukens: 13 – 17 mei

door | 2 mei 2015 | Amsterdam, Hotspots, Nieuws

Print Friendly, PDF & Email

Met hemelvaart, van 13 tot 17 mei verzamelen de rollende keukens zich traditiegetrouw op het westergastterrein! Dit betekent tientallen mobiele eetgelegenheden die zich verenigen tot een ultiem openluchtrestaurant. Zon, park, muziek en eten dus! Wat willen we nog meer?

De keukens
De rollende keukens biedt een geweldige variatie met voor ieder wat wils! Van gastronomische vreetkar tot excentrieke pizzawagen en van curieuze bbq-camper tot rollende keukenprinsessen. Hier zullen de vegetarische, veganistische en rauwe opties ook niet uitblijven want de rollende keukens maken iedereen blij!

Praktische info
Het weekend van de Rollende keukens vindt plaats van woensdag 13 mei tot en met zondag 17 mei op het westergastterrein. De toegang is gratis en de prijs van de hapjes en drankjes is verleidelijk doch betaalbaar. De keukens zijn gedurende die dagen elke dag geopend van 13.00-23.00 (behalve op woensdag van 18.00-23.00), dus lunchen, borrelen, dineren of souperen, alles is mogelijk!

Komt dat eten!

De rollende keukens, www.rollendekeukens.nl

Schermafbeelding 2014-04-06 om 18.08.50

Summary
Rollende keukens: 13 - 17 mei
Article Name
Rollende keukens: 13 - 17 mei
Description
Het weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam komt er weer aan! Zon, park, muziek en eten. Wat willen we nog meer! Kom jij ook?
Author
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Latest posts by Isabel Boerdam (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt