Print Friendly, PDF & Email

Met hemelvaart, van 13 tot 17 mei verzamelen de rollende keukens zich traditiegetrouw op het westergastterrein! Dit betekent tientallen mobiele eetgelegenheden die zich verenigen tot een ultiem openluchtrestaurant. Zon, park, muziek en eten dus! Wat willen we nog meer?

De keukens
De rollende keukens biedt een geweldige variatie met voor ieder wat wils! Van gastronomische vreetkar tot excentrieke pizzawagen en van curieuze bbq-camper tot rollende keukenprinsessen. Hier zullen de vegetarische, veganistische en rauwe opties ook niet uitblijven want de rollende keukens maken iedereen blij!

Praktische info
Het weekend van de Rollende keukens vindt plaats van woensdag 13 mei tot en met zondag 17 mei op het westergastterrein. De toegang is gratis en de prijs van de hapjes en drankjes is verleidelijk doch betaalbaar. De keukens zijn gedurende die dagen elke dag geopend van 13.00-23.00 (behalve op woensdag van 18.00-23.00), dus lunchen, borrelen, dineren of souperen, alles is mogelijk!

Komt dat eten!

De rollende keukens, www.rollendekeukens.nl

Schermafbeelding 2014-04-06 om 18.08.50

Summary
Rollende keukens: 13 - 17 mei
Article Name
Rollende keukens: 13 - 17 mei
Description
Het weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam komt er weer aan! Zon, park, muziek en eten. Wat willen we nog meer! Kom jij ook?
Author