Deze oktober vindt de jubileumeditie van Steinbeisser's Experimentele Gastronomie plaats in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam. Dat wil zeggen een gastronomisch plantaardig diner op top niveau!
Topchefs creeëren vegan menu
Speciaal voor deze gelegenheid zijn de veelgeprezen chefs Kristian Baumann (van Noma's nieuwe restaurant 108 in Kopenhagen), Daniel Burns (de chef achter het Michelinster bier-pairing restaurant Luksus in New York), en Andreas Rieger (van einsunternull, de rijzende ster van de culinaire scene in Berlijn) uitgenodigd om elk een geheel plantaardig menu te creëren van biologisch en lokaal seizoensingrediënten, dat met speciaal door vijfentwintig kunstenaars ontworpen bestek en servies wordt genoten.
Plantaardige kunstwerken
De chefs gaan de uitdaging aan om puur plantaardige ingrediënten te gebruiken die afkomstig zijn van lokale, biologische teelt. Wil je bij deze speciale editie aanwezig zijn? Reserveer dan snel een tafeltje via info@steinbeisser.org. Begin wel alvast met sparen: een 6-gangen tastingmenu inclusief wijn of sap kost 150,-
Kijk voor meer informatie op: steinbeisser.org
Ben jij ook van plan dit prachtige diner bij te wonen? Laat het ons weten in een reactie, of via Facebook, Instagram of Twitter. We horen jouw verhaal graag!
1 Reacties
Wauw, wat ziet dat er gaaf uit!
12:06 19 januari 2024Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.