Print Friendly, PDF & Email

Levensgenieters opgelet: van 4 tot 7 juni is het Taste of Amsterdam! Oftewel vier dagen culinair genieten van het beste wat de stad te bieden heeft! En dat midden in de zon in het bruisende Amstelpark, met je vrienden of geliefde, onder het genot van goede muziek en een scala aan hoogstaande hapjes en drankjes. Wat wil een echte levensgenieter nog meer?

Foodie Heaven
Taste of Amsterdam is met recht de Foodie Heaven van deze lente. Het is de plek waar de beste Nederlandse en internationale chef-koks zichzelf en hun restaurants in de schijnwerpers zetten door het serveren van hun absolute signature dishes. Dit is dus het moment om inspiratie op te doen, om te proeven, te smullen en je te laten verwennen door alles wat culinair Amsterdam en omgeving te bieden heeft. Denk aan deelnemers zoals Aan de Poel**, Elkaar, Lute, Julius Jaspers, Fifteen van Jamie Oliver, &Samhoud Places, Visaandeschelde, Bluespoon, Le Garage, Restaurant Blauw en de Foodhallen.

Meer dan eten en drinken alleen
Op Taste of Amsterdam is het meer dan eten en drinken alleen. Je kan genieten van uiteenlopend (food)entertainment in de verschillende theaters waaronder topchefs in actie in het Taste Theater. Ook kan je de uitdaging aangaan in de Academy for Masterchefs en zelf plaatsnemen achter het fornuis in een echte professionele keuken. Ook kun je proeven en nieuwe dingen ontdekken van kleine, lokale producenten, of genieten van een goed glas wijn op het Castel wijnplein. Hier is de wine-line-up weer tot in de puntjes verzorgd!

Praktische informatie
Tijdens Taste of Amsterdam kan je met een kaartje op één dag/avond genieten van een selectie van top restaurants uit Amsterdam en omgeving. De toegangskaarten kun je online of aan de deur kopen voor 12.- (kinderen gratis). Hiermee kan je zelf bepalen op welke dag je het evenement bezoekt. De restaurants en chefs op Taste of Amsterdam laten jou een culinaire smaaksensatie beleven door je een selectie voor te schotelen van hun geroemde signature dishes. Een gerecht bij de restaurants kost gemiddeld tussen 5 en 10 euro.

Taste of Amsterdam 2015 – KORTING & WINACTIE

Dagen en tijden: Donderdag 4 juni 17:00 – 23:00, Vrijdag 5 juni 16:00 – 23:00, Zaterdag 6 juni 12:00 – 23:00 en Zondag 7 juni 12:00 – 21:00.

Locatie: Het Amstelpark te Amsterdam.
De hoofdingang van het park is gelegen aan de Europaboulevard tegenover de A.J. Ernststraat, naast Restaurant Rosarium.

www.tasteofamsterdam.com

Taste of amsterdam dag

Taste of Amsterdam markt

Summary
Taste of Amsterdam: 4 - 7 juni + KORTING + WINACTIE
Article Name
Taste of Amsterdam: 4 - 7 juni + KORTING + WINACTIE