Print Friendly, PDF & Email

Nu de herfst voorbij is, de nachten korter worden en de dagen kouder, komt de kerst steeds dichterbij. Dit jaar vindt er een Christmas Edition plaats van het Viva Las Vega’s Food Festival, dit is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Stichting Viva Las Vega’s en restaurant Gare du Nord. Deze eerste vegetarische kerstmarkt van de Benelux is van 18 – 20 december in Rotterdam. De toegang is gratis en aanmelden kan hier.

Viva Las Vega’s
Viva Las Vega’s zet zich in voor maximale productie en consumptie van plantaardige voeding, ter vervanging van dierlijke, om zo bij te dragen tot een mens-, dier-, en milieuvriendelijke samenleving. De stichting probeert de consument te verleiden tot duurzame plantaardige voeding en tegelijkertijd ook informatie te verstrekken over de plantaardige levensstijl. Een goed initiatief, want eigenlijk mogen we allemaal wel iets meer plantaardig eten!

Kerstmarkt
Tijdens het Viva Las Vega’s Food Festival strijkt een bonte stoet hippe foodtrucks en caravans neer op het terrein rond restaurant Gare du Nord, Anthoniestraat 2 te Rotterdam, tien minuten lopen van de achterkant van het nieuwe centraal station. Indoor kun je terecht voor verantwoorde kerstinkopen en cadeau’s, en kennismaken met goede doelen en andere inspirerende initiatieven. Buiten zullen de foodtrucks en caravans hun plantaardige waren verkopen. Maar hierbij ook aan dampende glühwein, wafels en oliebollen, chocolademelk en kerstkransjes: de onmisbare ingrediënten van een gezellige kerstmarkt!

Praktische informatie

  • Vrijdag 18 december: 17.00 – 22.00
  • Zaterdag 19 december: 12.00 – 17.00
  • Zondag 20 december: 12.00 – 16.00

Toegang tot het Viva Las Vega’s Food Festival Christmas Edition is gratis. In verband met de voorbereidingen moet je je wel even inschrijven, dat kan hier. Meld je ook vooral aan op hun Facebook-pagina en nodig al je vrienden uit om mee te gaan!

POSTER

 

Meer weten? Ook komen? Kijk op Viva Las Vega’s Food Festival Christmas Edition.

Ben jij benieuwd geworden naar dit festival? Ga je het ook proberen of ken je het? Laat me jouw mening weten via Facebook, Twitter of in een reactie. Ik hoor het heel graag!

Summary
Viva Las Vega’s Food Festival: 18 – 20 december
Article Name
Viva Las Vega’s Food Festival: 18 – 20 december

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!