Print Friendly, PDF & Email

Het barbecueseizoen is van start en dat betekent dat wij ieder moment aangrijpen om de kolen aan te steken en de lekkerste groentecreaties maken! Tijdens het BBQ seizoen mag deze klassieker niet ontbreken: barbecuesaus. Lekker over een vegetarisch spiesje, maar ook om tempeh in te marineren voor huisgemaakte tempehribs. Zelf vegan barbecuesaus maken is eigenlijk heel makkelijk en snel. Probeer het zelf!

Ingrediënten
voor 4 personen
250 ml passata
4 el sojasaus
1 tl mosterd
1 tl gerookt paprikapoeder

Bereidingswijze

  1. Meng in kom de passata, sojasaus, mosterd en gerookt paprikapoeder.
  2. Meng het geheel door elkaar en serveer met je favoriete groentegerecht van de barbecue. Smakelijk!

Heb jij dit recept voor barbecuesaus gemaakt? Vertel ons jouw favoriete saus of deel een foto van jouw creatie via een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Zelf barbecuesaus maken met 4 ingrediënten
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!