Gegrilde groentes zijn ontzettend lekker van de barbecue. Probeer eens dit recept van Oil & Vinegar voor gevulde courgettes. Je vult ze met romige ricotta, tomaat-amandelpesto en basilicum. Binnen 10 minuten klaar!

Ingrediënten
2 courgettes
1 potje Pesto Gustoso verkrijgbaar bij Oil & Vinegar
250 g ricotta
2 takjes basilicum
4 el paneermeel
peper
zout

Bereidingswijze
Verwarm de barbecue voor. Snijd de courgettes in plakken van ongeveer 3 cm dik en maak kommetjes van de plakken door ze voorzichtig met een lepeltje uit te hollen. Pluk de basilicumblaadjes van de takken en hak ze fijn. Meng vervolgens de ricotta, de Pesto Gustoso, de basilicum en het paneermeel door elkaar en voeg peper en zout toe naar smaak. Vul de courgettekommetjes met het mengsel en gril ze ongeveer 10 minuten op de barbecue.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!

Print Friendly, PDF & Email
Summary
Barbecue: gevulde courgette met tomaat-amandelpesto
Article Name
Barbecue: gevulde courgette met tomaat-amandelpesto
Description
Gegrilde groentes zijn ontzettend lekker van de barbecue. Probeer eens dit recept voor gevulde courgettes met ricotta en pesto!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!