Print Friendly, PDF & Email

Dit weekend staat De Hippe Vegetariër in het teken van Pasen! Verrukkelijke paasontbijtjes en goed vullende brunchrecepten; met deze recepten zorg je ervoor dat ook dit jaar Pasen weer een succes wordt. Maak in plaats van standaard eiersalade deze eiersalade broodpudding!

Ingrediënten
Voor 1 flinke schaal broodpudding
55 minuten bereidingstijd

4 bagels
250 g cherrytomaten
bosje bieslook
4 eieren
125 ml melk
4 el zuivelspread
2 el yogonaise of mayonaise
1 tl mosterd
snuf peper en zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  2. Snijd de bagels in blokjes en halveer de cherrytomaten. Meng dit met de mayonaise, zuivelspread en mosterd. Schep in de ovenschaal en verdeel met een spatel.
  3. Snijd de bieslook fijn en doe dit samen met de overige ingrediënten in een kom. Kluts de eieren los.
  4. Giet het mengsel over de bagels en schep dit om met een lepel. Zorg dat iedere bagel onder het mengsel zit. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet deze 25 minuten in de oven. Verwijder hierna het aluminiumfolie en bak nog 20 minuten.

 Ga jij deze eiersalade broodpudding maken? Of heb je zelf een lekker paasbrunch idee? Laat het ons weten in de reacties, op Instagram of Facebook. Wij zijn benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Eiersalade broodpudding
Published On
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!