Print Friendly, PDF & Email

Groene tofu is het kookboek van Amelia Wasiliev. In dit boek laat zij zien dat tofu echt niet alleen geschikt is voor bij het diner. Tofu-ontbijtjes, bij- en voorgerechten, hoofdgerechten en desserts: maak kennis met de veelzijdigheid van tofu! Vandaag delen wij het snelle en simpele recept voor een smakelijke tofu-chocopasta!

Ingrediënten
Voor 150 ml
10 minuten bereidingstijd
200 g stevige tofu
3 el cacaopoeder
2 medjouldadels, zonder pit
60 ml ahornsiroop
60 g geroosterde hazelnoten

Bereidingswijze

  1. Meng de hazelnoten in de keukenmachine tot een pasta. Doe de overige ingrediënten erbij en meng tot een glad mengsel. Doe in een pot en zet minstens 8 uur in de koelkast tot stevig.

Heb jij dit recept of een ander recept uit Groene tofu gemaakt? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in een bericht via de website, Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!

Groene tofu
Amelia Wasiliev
Uitgever: Citrus
ISBN: 9789462263413
Prijs: €14,95

Summary
recipe image
Recipe Name
Groene tofu: tofu-chocopasta
Published On
Total Time