Print Friendly, PDF & Email

In plaats van zelf groentebouillon trekken – lees hier hoe – kan je er ook voor kiezen om groentebouillonpasta te maken! Zo heb je altijd je zelfgemaakte smaakversterker bij de hand en hoef je geen gebruik te maken van bouillonblokjes uit de supermarkt. Hoe fijn! Het is ook nog eens heel makkelijk te maken. Eke van Koken met Kennis legt je uit hoe het werkt.

Ingrediënten
100 g wortel
2 bleekselderijstengels
1 kleine venkelknol
2 uien
2 teentjes knoflook
100 g knolsselderij
50 g zongedroogde tomaatjes
1 bosje basilicum (30 g)
1 bosje bladpeterselie (20 g)
150 g zout

Extra nodig
Een blender

Benodigdheden
Stap 1: Maak alle groenten schoon en snijd in stukken. Pureer ze samen met de zongedroogde tomaten, kruiden en zout tot een dikke pasta in de keukenmachine.
Stap 2: Bewaar de pasta in glazen potten.

Heb jij de groentebouillonpasta gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Instagram, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
homemade groentebouillonpasta
Article Name
homemade groentebouillonpasta
Description
In plaats van zelf groentebouillon trekken, kan je er ook voor kiezen om zelf groentebouillonpasta te maken. Het recept daarvoor vind je hier!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!