Print Friendly, PDF & Email

Een super makkelijk en smakelijk recept met een ware overdaad aan smaak door het gebruik van héél veel kruiden. Platte peterselie, kervel, knoflookbieslook, dille: het kan er allemaal bij. De milde geitenkaas geeft het gerecht een romig karakter en zorgt voor een subtiel zuurtje.

Wat heb je nodig?
geitenkaas
8 eieren
flinke bos verse groene kruiden (platte peterselie, kervel, knoflookbieslook, dille)
zout en peper
knapperig brood voor erbij

Koop hier in één keer alle ingrediënten op ZTRDG.nl

Hoe maak je de kruidenfritatta?

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts dan de eieren. Hak vervolgens 2/3 van de kruiden fijn en roer dat samen met de peper en zout door het eimengsel. Doe het eimengsel in de pan, snij de geitenkaas in plakjes en leg deze op het eimengsel. Zet circa 30 minuten in de oven, bestrooi met de overige kruiden en serveer met knapperig brood.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras mij dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Kruidenfritatta met machedoux
Published On

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!