Print Friendly, PDF & Email

Deze vegan wraps met wasabimayo zijn een heerlijk pittige lunch of diner. In de wraps zitten de vegan SoSea Sticks van SoFine: bijzondere visvervangers op basis van sojabonen en zeesla! Vorig week las je hoe deze ons bevielen. Vul de wraps met rijst, groenten en deze ‘vissticks’ en je hebt een heerlijke (picknick) maaltijd!

Ingrediënten
Voor 2 personen
100 g witte rijst
2 el olijfolie
SoSea Sticks van SoFine
4 tortillawraps
2 el vegan mayo
2 tl wasabipasta
50 g veldsla
1 avocado, in plakjes gesneden
¼ komkommer, in reepjes gesneden

Hoe maak je het?
Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan een scheutje olijfolie en bak de SoSea Sticks in enkele minuten goudbruin en knapperig, keer ze regelmatig. Verwarm de tortillawraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Meng de vegan mayo met de wasabipasta (of meer naar smaak) en besmeer de wraps met deze wasabi mayo. Verdeel er wat veldsla overheen, in plakjes gesneden avocado en reepjes komkommer. Leg de SoSea Sticks erop en rol de wraps op. Steek ze eventueel vast met een cocktailprikker. Leg de wraps op 2 borden en serveer met de rijst ernaast (of erin). Eetsmakelijk!

Heb jij dit gerecht gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
Pittige vegan wrap met wasabimayo
Article Name
Pittige vegan wrap met wasabimayo
Description
Deze vegan wraps met wasabimayo zijn een heerlijk pittige lunch of diner. In de wraps zitten de vegan SoSea Sticks van SoFine: bijzondere visvervangers op basis van sojabonen en zeesla! Vorig week las je hoe deze ons bevielen. Vul de wraps met rijst, groenten en deze 'vissticks' en je hebt een heerlijke (picknick) maaltijd!
Author