Print Friendly, PDF & Email

Deze popcornmix is weer eens wat anders dan je gewend bent van de filmsnack! De popcorn in combinatie met de zoute sticks en zonnebloempitten hebben een lekkere, hartige smaak door de knoflook en Parmezaanse kaas. Allore Foodies deelde met ons het recept. YUM!

Ingrediënten
Voor 4 porties
80 g popcorn, ongepopt
150 g zonnebloempitten
2 tl knoflookpoeder
1/8 tl zeezout (of meer naar smaak)
1/2 el avocado olie (of een olie naar keuze)
120 g mini pretzels of zoute sticks
60 ml olijfolie
22 g Parmezaanse kaas

Bereidingswijze
1. Pof de popcorn volgens de instructies op de verpakking.
2. Verwarm de over voor op 150 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
3. Plaats de gepofte popcorn, mini pretzels/zoute sticks en zonnebloempitten op de bakplaat.
4. Besprenkel met olijfolie tot alles is bedekt.
5. Kruid met knoflookpoeder, Parmezaanse kaas en zout.
6. Bak ongeveer 8 minuten en laat daarna 5 minuten afkoelen. Smullen maar!

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op de website, Facebook, Instagram of Twitter. We zijn benieuwd!

 

Summary
Popcornmix met knoflook en Parmezaanse kaas
Article Name
Popcornmix met knoflook en Parmezaanse kaas
Description
Deze popcornmix is weer eens wat anders dan je gewend bent van de filmsnack! De popcorn in combinatie met de zoute sticks en zonnebloempitten hebben een lekkere, hartige smaak door de knoflook en Parmezaanse kaas. Allore Foodies deelde met ons het recept. YUM!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!