Print Friendly, PDF & Email

Het is alweer september, dus is het tijd voor een verwarmende curry! Al is een lekkere vegetarische curry natuurlijk elke maand van het jaar welkom. Wij delen het recept voor een vegan keema curry met Pulled Oats. Dit product geeft een lekkere bite aan het gerecht. Eet smakelijk!

Pulled Oats
Pulled Oats is een plantaardige eiwitbron uit Finland. Pulled Oats bestaat slechts uit 5 (!) simpele ingrediënten: haver, tuinbonen, erwten, koudgeperste koolzaadolie en zout. Wat wij zo bijzonder vinden aan het product, is de hoeveelheid eiwit die het bevat: maar liefst 30 gram eiwit per 100 gram! Dat kunnen wij als vegetariërs goed gebruiken. Ook bevat het alle essentiële aminozuren. Als je het ons vraagt is het de perfecte combinatie tussen gezond en lekker!

Probeer nu Gold&Green Pulled Oats gratis!
Wij willen je laten zien dat Pulled Oats heel lekker is en daarnaast makkelijk in gebruik. Zo kun je Pulled Oats heel makkelijk gebruiken, bijvoorbeeld als  alternatief voor gehakt. Daarom mogen wij je van Gold&Green aanbieden zelf ook een keer Pulled Oats te proberen. Wij zijn heel benieuwd naar jullie reacties dus laat ons vooral weten wat je vindt van Pulled Oats 🙂 Zo kun je het product gratis proberen:

  • Koop Pulled Oats bij Albert Heijn, Plus of Deen en bewaar de bon
  • Maak een foto van de kassabon of scan deze in
  • Stuur je bon simpelweg in via het formulier op probeergoldandgreen.nl
  • Krijg je geld teruggestort op je bankrekening binnen 48 uur

Let op! Voor deze actie geldt OP=OP! Probeer Pulled Oats dus snel zelf thuis 🙂

Ingrediënten
voor 4 personen
3 tomaten
1 verpakking Pulled Oats Naturel
1 witte ui
½ rode chilipeper
2 teentjes knoflook
2 cm gember
400 ml kokosmelk
200 ml groentebouillon
300 g basmatirijst
500 g aardappelen
100 g doperwten
5 g verse koriander
2 tl garam masala kruiden
2 tl kurkuma
1 tl korianderpoeder
1 tl komijnpoeder
zonnebloemolie

Bereidingswijze

  1. Zet een pan met water op en bereid de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
  2. Schil de aardappels en snijd deze en de tomaten in grove stukken. Snipper de ui, pers de knoflook en snijd de gember fijn.
  3. Doe de rode chilipeper, ui, knoflook, gember, kurkuma, koriander- en komijnpoeder en de garam masala kruiden in een keukenmachine of vijzel en meng tot een gladde pasta.
  4. Verhit zonnebloemolie in een wokpan en bak hier de aardappels in aan. Voeg na vijf minuten de currypasta toe en roerbak nog 2 minuten mee. Voeg de kokosmelk, tomaten en groentebouillon toe aan de pan, zet het vuur laag en laat het geheel 15 minuten pruttelen. Verhit zonnebloemolie in een koekenpan en bak hier de Pulled Oats in totdat deze knapperig zijn. Voeg de Pulled Oats en de doperwten toe aan de pan en laat het geheel nog 5 minuten pruttelen op laag vuur.
  5. Serveer de keema curry met basmatirijst en garneer met verse koriander.

 

WIN EEN RECEPTENBOEK!
Jaaaaa! 🎉 We hebben een superleuke winactie voor je. Wij slaan de handen ineen met Gold&Green om iedereen te laten zien dat Pulled Oats ontzettend veelzijdig en lekker is! 🍴 Om iedere dag lekker én gezond plantaardig te koken met Pulled Oats mogen we 5 Gold&Green receptenboeken weggeven. 👩🏼‍🍳 Laat ons via een reactie via Facebook of Instagram weten wat jouw favoriete plantaardige recept is. We maken volgende week de gelukkige winnaars bekend! 🎁

Heb jij dit recept gemaakt? Of heb jij een ander favoriet recept met Pulled Oats? Verras ons met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Pulled Oats keema curry
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 17 Review(s)

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!