Snelle pasta: gorgonzolasaus, peer en pecannoten
3.7 (74%) 10 votes

Dit is een van mijn lievelingsrecepten. Vaak heeft de gorgonzola een overheersende smaak, maar door de crème fraîche en de Parmezaanse kaas is de smaak mooi in balans. Zelfs de mensen die gorgonzola niet lusten, genieten van deze pasta! De peer en pecannoten maken de pasta helemaal af. Echt een verwengerecht!

Ingrediënten
Voor 2 personen
125 gram tagliatelle
1 handpeer
25 gram pecannoten
½ bekertje crème fraîche
150 gram gorgonzola
100 gram Parmezaanse kaas
Peper naar smaak

Deze pasta is ook lekker met een salade van rucola en cherrytomaatjes!

Bereidingswijze
Stap1: Breng ruim water aan de kook en kook de tagliatelle in 8 minuten gaar.
Stap 2: Verwarm de crème fraîche en de gorgonzola samen zodat er een saus ontstaat .
Stap 3: Schil ondertussen de peren en snijd ze in kleine stukjes.
Stap 4: Giet daarna de tagliatelle af en voeg dit toe aan de saus.
Stap 5: Voeg vervolgens de peer en Parmezaanse kaas toe en schep het door elkaar.  
Stap 6: Verdeel over de borden en bestrooi over met de pecannoten en peper.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
Snelle pasta: gorgonzolasaus, peer en pecannoten
Article Name
Snelle pasta: gorgonzolasaus, peer en pecannoten
Description
Vaak heeft de gorgonzola een overheersende smaak, maar door de crème fraîche, peer, pecannoten en de Parmezaanse kaas is de smaak mooi in balans!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!